Ιδέες για μια ανανεωμένη κρεβατοκάμαρα αυτή την Άνοιξη!

By

Νέα εποχή, νέες ιδέες, νέα διάθεση. Όλα αυτά πάνε μαζί και θέλουμε να πάνε μαζί. Προσωπικά είμαι σε φάση απίστευτης ανανέωσης γιατί απλά… η ζωή είναι ωραία και θέλουμε κάθε μέρα να την κάνουμε όσο πιο όμορφη γίνεται.

Δες υπέροχες ιδέες για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρά σου

Ακόμα και ο πιο “κουρασμένος” χώρος μπορεί να ανανεωθεί με ένα βάψιμο ή μια καινούργια ταπετσαρία. Μην το πολυσκεφτείς, μπες σε ένα μαγαζί που πουλάει ταπετσαρίες και πάρε την πιο floral που υπάρχει (αρκεί, βέβαια, η υπόλοιπη διακόσμηση του υπνοδωματίου να κινείται σε μίνιμαλ τόνους).

kl_krevati06

Το μυστικό για έναν ευάερο και ευήλιο χώρο έχει να κάνει με τη μίνιμαλ διακόσμηση και τα χρώματα που έχεις επιλέξει. Όσο πιο απλά είναι αυτά τόσο πιο όμορφος θα δείχνει ο χώρος σου. Και φυσικά μην ξεχνάς να βάζεις τάξη όποτε νιώθεις και βλέπεις ότι ξεφεύγεις.

kl_krevati01

Πειραματίσου με έργα τέχνης. Ένας καινούργιος πίνακας στον τοίχο σίγουρα θα ανανεώσει την κρεβατοκάμαρά σου.

kl_krevati02

Άλλαξε το φωτισμό. Ξεφορτώσου τα βαριά, χειμωνιάτικα φώτα και προτίμησε κάτι πιο ανοιξιάτικο. Βάλε φως στην κρεβατοκάμαρά σου για να έρθει και στη ζωή σου. Όσο πιο καλά αισθάνεσαι στο χώρο που ξυπνάς και κοιμάσαι τόσο πιο καλά θα αισθάνεσαι και έξω από αυτόν.

kl_krevati03

Δεν νοείται άνοιξη χωρίς ένα καλό καθάρισμα και ξεκαθάρισμα. Ο καλύτερος τρόπος για να έχεις πάντα τάξη στην κρεβατοκάμαρά σου είναι να έχεις πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Αν δεν έχεις, επένδυσε για να δημιουργήσεις μερικούς.

kl_krevati07

Ρίξε μερικά παραπάνω μαξιλάρια. Πειραματίσου με έντονα χρώματα που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που θα τα βλέπεις.

kl_krevati04

Αγόρασε ένα ζευγάρι καινούργια σεντόνια. Μπορεί να πρόκειται για μια φαινομενικά μικρή αλλαγή αλλά δεν φαντάζεσαι πόσο θα σε ανανεώσει.

kl_krevati05

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News