Υπέροχες ιδέες για να αποθηκεύεις τα παπούτσια σου σε ένα μικρό διαμέρισμα!

By

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά μου μέσα στο σπίτι και ψάχνω διακαώς να βρω λύση για να βρω την υγειά μου. Το πού θα αποθηκεύσω τα άπειρα παπούτσια μου στο μικρό διαμέρισμά μου είναι κάτι που με απασχολεί από την πρώτη μέρα που μετακόμισα σε αυτό και σκέφτομαι σοβαρά να φύγω μόνο και μόνο για να έχω λίγο παραπάνω χώρο γι’αυτά.

Λύσεις, βέβαια, υπάρχουν και ομολογώ πως από όλα όσα έχω διαβάσει, είμαι ανάμεσα στις παρακάτω…

Ο πάγκος

kl_papoutsia01

Κάθε μικροέπιπλο που εξυπηρετεί περισσότερους από έναν σκοπούς είναι πάντα ευπρόσδεκτο σε ένα μικρό διαμέρισμα. Ένας πάγκος όπου μπορείς να κάθεσαι για να φοράς τα παπούτσια σου που έχει από κάτω και ξύλινα χωρίσματα για να τα τοποθετείς είναι ό,τι πιο τέλειο υπάρχει για κάποιο χολ.

Κάτω χαμηλά

 kl_papoutsia04

Το μόνο που χρειάζεσαι για να φτιάξεις μόνη σου αυτόν τον οργανωτή παπουτσιών είναι δύο κομμάτια πλαστικού στο μήκος που θέλεις (ανάλογα με το πόσα παπούτσια θέλεις να χωράς), άλλα δύο μικρά κομμάτια πλαστικού έτσι ώστε να φτιάξεις ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο και λίγη κόλλα για να το κολλήσεις στον τοίχο. Εκεί μπορείς να αποθηκεύεις τα παπούτσια που φοράς στην καθημερινότητά σου. Θα έλεγα πως είναι ιδανικό κυρίως για μπαλαρίνες.

Κάτω από το κρεβάτι

kl_papoutsia02

Αυτό μπορεί να το κάνεις ήδη αλλά υπάρχουν και νοικοκυρές που δεν το έχουν σκεφτεί και συνεχίζουν να βασανίζονται. Πάρε όμορφα ομοιόμορφα σακουλάκια και βάζε στο καθένα από αυτά ένα ζευγάρι παπούτσια. Απ’έξω γράφε και τι περιέχει το κάθε σακουλάκι για να βρίσκεις εύκολα αυτό που θέλεις κάθε φορά.

Κρεμάστρα

kl_papoutsia03

Αν έχεις μεγάλη ντουλάπα τότε μπορείς να βάλεις τα παπούτσια σου μέσα σε αυτήν με τον τρόπο που φαίνεται στη φωτογραφία. Μπορείς να βρεις τέτοιου είδους αποθηκευτικά “κόλπα” σε καταστήματα με είδη σπιτιού.

Πάνω σε σκάλα

kl_papoutsia05

Αν έχεις μια σκάλα την οποία δεν χρησιμοποιείς πια μπορείς να την μετατρέψεις στην τέλεια παπουτσοθήκη. Βάψ’την σε χρώμα της επιλογής σου, βάλ’της ξύλινες πλάκες ανάμεσα σε κάθε σκαλοπάτι και τοποθέτησε πάνω τα παπούτσια σου.

Στην είσοδο

kl_papoutsia06

Πόσα παπούτσια φοράς πραγματικά κάθε εβδομάδα; Βάλε εκείνα που φοράς καθημερινά σε έναν πάγκο στην είσοδο του σπιτιού σου και κρύψε όλα τα άλλα κάτω από το κρεβάτι ή μέσα σε κάποια ντουλάπα. Το θέμα είναι να έχεις πάντα πρόχειρα τα παπούτσια που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News