Και τι δεν θα έδινα να έμενα σε αυτό το Παριζιάνικο οικογενειακό σπίτι…

By

Δεν εξηγείται αλλιώς… στην προηγούμενη ζωή μου πρέπει να ήμουν Παριζιάνα για να αγαπώ τόσο πολύ αυτή την πόλη. Έψαξα και βρήκα ένα πανέμορφο, οικογενειακό διαμέρισμα στην καρδιά του Παρισιού και σου το παρουσιάζω για να πάρεις ιδέες διακόσμησης για το δικό σου σπιτικό.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι η προσωπικότητά του που ξεχειλίζει. Μπορεί να δίνει την αίσθηση του ακατάστατου αλλά προσωπικά θα το χαρακτήριζα gipsy (με την καλή έννοια).

Σαλόνι: Παρόλο που το σαλόνι έχει αρκετά πράγματα κατά κάποιο περίεργο τρόπο… δείχνει να αναπνέει. Αν και δεν θα έμενα ποτέ σε ένα σπίτι τόσο γεμάτο, σίγουρα δεν θα έλεγα και όχι αν μου το χαρίζανε. Συγκεκριμένα στο σαλόνι συνδυάζεται ένα απλό κρεμ στους τοίχους με ένα μοβ και έναν χακί καναπέ ενώ κατά τα άλλα δεν μπορούμε να πούμε πως διακρίνουμε κάποιο άλλο συγκεκριμένο χρώμα.

kl_spiti01

kl_spiti04

Κουζίνα: Η κουζίνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μίνιμαλ αν συγκριθεί με τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Σε αυτήν εντύπωση κάνει το κόκκινο ψυγείο και τα χίλια-δυο μικροαντικείμενα στα ράφα πάνω από τον πάγκο. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα δύο κρεμαστά φωτιστικά πάνω από τον νεροχύτη.

kl_spiti02

Μπάνιο: Το μπάνιο μοιάζει σαν να ανήκει σε ένα τελείως διαφορετικό σπίτι. Το μόνο που έχει είναι μια λευκή μπανιέρα ακουμπισμένη πάνω στο ξύλινο πάτωμα. Μου αρέσει πάρα πολύ!!

kl_spiti03

Όσο για τη θέα… δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη μιας και από τη μικρή βεράντα του διαμερίσματος μπορεί κανείς να δει τον Πύργο του Άιφελ.

kl_spiti05

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News