Κάνε το σπίτι σου να δείχνει πιο καθαρό από ότι είναι με 4 κινήσεις!

By

Πόσες φορές σου έχει τύχει να σε παίρνει τηλέφωνο η κολλητή σου και να σου λέει πως θα είναι στο σπίτι σου σε 10-15 λεπτά; Προσωπικά μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές και μυαλό δεν βάζω. Γι’αυτό έψαξα και βρήκα ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βάζω σε τάξη το σπίτι μου στο πι και φι.

Καθάρισε τα τρία Τ: Τουαλέτα, Τραπέζι και Τηλεόραση. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο η τηλεόραση βρίσκεται πάντα στο κέντρο του σαλονιού και η σκόνη που μπορεί να έχει φαίνεται από οποιοδήποτε σημείο του. Φυσικά ακόμα πιο σημαντικό να καθαριστούν στο λεπτό είναι η τουαλέτα (αν δεν είναι ήδη καθαρή) και τα τραπέζια από τυχόν ψίχουλα ή σκόνη. 

kl_katharisma02

Πάρε μια σακούλα και ξεκίνα: Κρατώντας μια σακούλα ή ένα κουτί στα χέρια σου κάνε μια βόλτα στο σαλόνι και μάζεψε όλα τα πράγματα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτό αλλά σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Με αυτόν τον τρόπο θα τακτοποιήσεις το σαλόνι σου πολύ γρήγορα. Αργότερα, όταν θα φύγει η παρέα σου, θα μπορείς να τοποθετήσεις τα αντικείμενα της σακούλας στη θέση τους.

Καθάρισε τις τρίχες του σκύλου ή της γάτας σου: Όπως και να το κάνουμε σε κανέναν δεν αρέσει να κάθεται σε καναπέ που είναι γεμάτος τρίχες ζώων. Καθάρισε γρήγορα τους καναπέδες σου από αυτές και είσαι έτοιμη.

Κανόνισε τα βρώμικα πιάτα σου: Μπορεί να ακουστεί αηδία αυτό που θα σας πω αλλά η λύση της τελευταίας στιγμής για να κρύψεις τη στίβα με τα άπλυτα πιάτα σου είναι να τα χώσεις μέσα στο φούρνο. Όταν αργότερα φύγουν οι φίλοι σου βγάλ’τα αμέσως και πλύν’τα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News