Κάνε το σπίτι σου να θυμίζει σπίτι βγαλμένο από περιοδικό με 4 πολύ απλά tips!

By

Όταν ήμουν μικρότερη έπαιρνα συχνά περιοδικά διακόσμησης για να βλέπω όμορφα διακοσμημένα σπίτια και να φαντάζομαι πώς θα είναι στο μέλλον το δικό μου σπίτι. Τώρα που μεγάλωσα ξέρω πως δεν χρειάζεται να πάρω κανέναν περιοδικό για να φτιάξω ένα σπίτι σαν να είναι βγαλμένο από ένα τέτοιο. Μπορώ να το φτιάξω και μόνη μου και μοιράζομαι μαζί σου τα tips που έχω μάθει και έχω ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Προτιμώ πρασινάδα αντί για λουλούδια

Έχεις παρατηρήσει πως δεν ομορφαίνει τόσο πολύ το σπίτι όταν απλά του βάζεις ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια. Έχεις την αίσθηση πως θέλει και κάτι ακόμα. Αντιθέτως ένα όμορφο βάζο γεμάτο πρασινάδα σε ένα τραπεζάκι του σαλονιού μπορεί να κάνει τη διαφορά.

kl_periodiko01

Βάζω όμορφες πετσέτες στην κουζίνα

Λατρεύω μια καθαρή και όμορφη κουζίνα και οι πετσέτες είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να της δώσεις αυτό το κάτι που της λείπει. Πάρε μερικές χρωματιστές, πολυτελείς πετσέτες και χάρισε στην κουζίνα σου την πολυτέλεια που της αρμόζει.

Προσθέτω μια πινελιά πολυτέλειας στο μπάνιο μου

Βάλε στο μπάνιο σου όμορφα κεριά (μην προτιμήσεις αρωματικά), όμορφα μπουκαλάκια από αρώματα και καλλυντικά και μετέτρεψε το μπάνιο σου σε μπάνιο βγαλμένο από περιοδικό. Επίσης, μπορείς να βάλεις στο μπάνιο σου όμορφες χνουδωτές πετσέτες οι οποίες εκπέμπουν μια πολυτέλεια από μόνες τους.

kl_periodiko02

Βάζω μαξιλάρια στο σαλόνι μου

Για να μετατρέψεις το σαλόνι σου σε σαλόνι περιοδικού μπορείς απλά να βάλεις στους καναπέδες σου διακοσμητικά μαξιλάρια σε διάφορα σχέδια, υφάσματα και μεγέθη. Αν μάλιστα δεν τα τακτοποιείς κιόλας το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News