Κάνε το σπίτι σου σούπερ στιλάτο με 3 τρόπους!

By

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να μετατρέψεις το σπίτι σου με την ξεπερασμένη του διακόσμηση, σε ένα στιλάτο διαμέρισμα. Δες 3 από αυτούς…

Βάλε στο χώρο σου γήινους τόνους: Οι γήινες αποχρώσεις, όπως είναι το μπεζ, το εκρού, το καφέ θα κάνουν το σπίτι σου να δείχνει πιο μεγάλο και φωτεινό. Ένα σπίτι που οι περισσότεροι χώροι του είναι βαμμένοι σε γήινες αποχρώσεις δείχνει πιο στιλάτο. Αν θέλεις να βάλεις χρώμα τότε μπορείς απλά να προτιμήσεις διακοσμητικά σε πιο έντονα χρώματα.

kl_spiti02

Το μίνιμαλ είναι must: Αν το σπίτι σου είναι γεμάτο διακοσμητικά στοιχεία τότε θα πρέπει να το ελαφρύνεις λίγο για να δείξει πολύ πιο στιλάτο. Πέταξε ή χάρισε όλα όσα δεν σου χρειάζονται και κράτησε μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Παίξε με χρώματα και σχήματα αρκεί το αποτέλεσμα να δείχνει μίνιμαλ.

kl_spiti01

Δημιούργησε ψευδαισθήσεις: Βάζοντας έναν καθρέφτη σε κάποιο σημείο του σαλονιού σου δίνεις την αίσθηση ότι είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι. Βάλ’τον πίσω από τον καναπέ του σαλονιού ή στο τέλος του διαδρόμου και θα καταφέρεις να μεγαλώσεις κατά πολύ το χώρο σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News