Κάνε το σπίτι σου να δείχνει ακριβό χωρίς να είναι!

By

Κι όμως, μπορεί να σου φαίνεται αδύνατον και να έχεις βαρεθεί το παλιομοδίτικο και “φτηνιάρικο” σπίτι σου, αλλά υπάρχουν 3 πολλοί απλοί τρόποι που μπορούν να το κάνουν να δείχνει πολυτελές χωρίς πραγματικά να είναι.

Ψευδαισθήσεις

Για να μεγαλώσεις τον χώρο σου βάλ’του ένα μεγάλο χαλί. Όσο πιο μεγάλο είναι το χαλί τόσο πιο μεγάλος θα δείχνει ο χώρος σου και επομένως τόσο πιο σικ και πολυτελείς θα δείχνει.

kl_akrivo01

Βάλε το 3 στη ζωή σου

Ιδιαίτερα πολυτελείς δείχνουν οι πίνακες που είναι κομμένοι στα 3. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να μην ξοδευτείς είναι να μπεις σε κάποιο site με online έργα τέχνης, να κατεβάσεις αυτό που αρέσει, να το εκτυπώσεις σε καλό χαρτί και να το κόψεις σε 3 ίσα μέρη. Έπειτα, μπορείς να βάλεις μια κορνίζα στο κάθε κομμάτι και να κρεμάσεις το ένα δίπλα στο άλλο.

kl_akrivo02

Το μίνιμαλ είναι η απόλυτη πολυτέλεια

Όσο πιο μίνιμαλ διακοσμημένο είναι το σπίτι σου, τόσο πιο πολυτελές θα δείχνει. Ξεφορτώσου ό,τι υπάρχει απλά για να γεμίζει τον χώρο σου.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα 8 βήματα που ακολουθεί μία διατροφολόγος για να χάσει γρήγορα κιλά

Ένας διατροφολόγος θα σου πει τι πρέπει να κάνει ακριβώς προκειμένου να χάσεις κιλά και να φτάσεις στον επιθυμητό στόχο. Θα...
Διαβάστε Περισσότερα