Μένεις σε ενοίκιο; Να πως μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου (χωρίς να ρωτήσεις το σπιτονοικοκύρη)!

By

Αν μένεις σε ενοίκιο σίγουρα θα έχεις νιώσει πολλές φορές την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα σε αυτό, που ναι μεν μένεις μόνιμα αλλά δεν είναι δικό σου. Δες τι μπορείς να κάνεις σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και νιώσε περισσότερο σαν ιδιοκτήτης παρά σαν ενοικιαστής.

kl_enoikio02

Βάψε τους τοίχους

Μπορείς να βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου ό,τι χρώμα θέλεις. Κανείς δεν θα σε εμποδίσει σε αυτό, ιδίως αν το επιστρέψεις στο χρώμα που το πήρες. Βάλε ταπετσαρίες (που είναι και πολύ στη μόδα φέτος) ή και αυτοκόλλητα τα οποία βγαίνουν πολύ εύκολα χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στους τοίχους.

Πρόσθεσε μια βιβλιοθήκη

Βάλε ράφια μόνη σου ή πάρε μια όμορφη βιβλιοθήκη και κάλυψε έναν ολόκληρο τοίχο ή ένα κομμάτι του. Διακόσμησε τη βιβλιοθήκη σου όπως εσύ θέλεις και νιώσε σαν στο σπίτι σου.

Βάλε έργα τέχνης

Χρησιμοποίησε την τέχνη για να γεμίσεις το σπίτι σου και να του δώσεις το χαρακτήρα που θέλεις. Βάλε όμορφους πίνακες στους τοίχους και φτιάξε όμορφες γωνιές με κάδρα της επιλογής σου.

kl_enoikio01

Κρύψε οτιδήποτε δε σου αρέσει

Αν το σπίτι που ενοικιάζεις έχει κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν κάλυψέ τα. Αν για παράδειγμα τα ντουλάπια της κουζίνας είναι βαμμένα σε χρώμα που σε απωθεί μπορείς να τους βάλεις μια ταπετσαρία της επιλογής σου και να την βγάλεις όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσεις σε αναζήτηση άλλου σπιτιού.

Εσύ τι έχεις κάνει στο ενοικιαζόμενο σπίτι σου; Πώς έχεις καταφέρει να του δώσεις τη δική σου προσωπικότητα;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News