Μια blogger από το Λονδίνο μας δίνει υπέροχες ιδέες διακόσμησης!

By

Ό,τι έχει να κάνει με το Λονδίνο, το αγαπώ. Δεν θα μπορούσα, λοιπόν, να μην αγαπήσω αυτό το φωτεινό διαμέρισμα που βρίσκεται στο Νότιο Λονδίνο και ανήκει στην blogger Hannah Russell. Ρίξε μια ματιά σου εσωτερικό του και δες τι μπορείς να αντιγράψεις στο δικό σου διαμέρισμα.

Κουζίνα με ανοιχτά ράφια

kl_spiti04

Κάθε φορά που βλέπω μια τέτοια κουζίνα μου έρχεται να σηκωθώ το βράδυ που το αγόρι μου κοιμάται και να ξηλώσω ένα-ένα όλα τα ντουλάπια της κουζίνας μας. Δυστυχώς-το παραδέχομαι-είμαι πολύ δειλή για να κάνω κάτι τέτοιο. Κοίτα πόσο όμορφα φαίνονται τα πιάτα και τα ποτήρια στα ανοιχτά ράφια της κουζίνας της συγκεκριμένης blogger. Όσο μικρή κι αν είναι η κουζίνα σου, αφήνοντας τα ράφια της σε κοινή θέα, την κάνεις αμέσως πολύ μεγαλύτερη. Είναι σαν να μεγαλώνει ως δια μαγείας ο χώρος.

kl_spiti02

Τα διάφανα βαζάκια μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ στο να ξεχωρίζεις όλα όσα περιέχονται μέσα σε αυτά. Διαφορετικά θα πρέπει να τους βάλεις ετικέτες για να μην χρειάζεται να τα ανοίγεις όλα κάθε φορά για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Μπουντουάρ

kl_spiti06

Αν κάνεις μια δουλειά που έχει σχέση με την ομορφιά ή αν θέλεις απλά να βάφεσαι σωστά τότε η λύση είναι μια. Πρέπει να πάρεις ένα μεγάλο καθρέφτη σαν αυτόν την φωτογραφίας όπου θα μπορείς να βλέπεις όλες τις λεπτομέρειες του προσώπου σου και να τον τοποθετήσεις κόντρα στο φως του ήλιου μπροστά από ένα μεγάλο παράθυρο ή μια μπαλκονόπορτα. Έτσι, θα μπορείς να βάφεσαι χωρίς να κάνεις λάθη και βλέποντας όλα όσα δεν φαίνονται στο κακοφωτισμένο μπάνιο σου.

kl_spiti05

Κρεβατοκάμαρα

kl_spiti03

Η κρεβατοκάμαρα της Hannah Russell είναι πολύ απλή και μίνιμαλ. Το λευκό κρεβάτι της με το λευκό κεφαλάρι συνδυάζεται όμορφα με τα δύο μικρά ξύλινα κομοδίνα. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσω για το υπνοδωμάτιο καθώς με αφήνει λίγο αδιάφορη. Tip: Αν το υπνοδωμάτιό σου είνα μικρό μπορείς να βάλεις αντί για κομοδίνα δεξιά και αριστερά του κρεβατιού ένα ράφι πάνω από το κεφαλάρι. Έτσι, θα μπορείς και εσύ και ο σύντροφός σου να ακουμπάτε ό,τι θέλετε πάνω στο ράφι και να έχετε άδειο χώρο για να κινήστε μέσα στο δωμάτιο.

Τραπεζαρία

kl_spiti01

Αυτό που μου αρέσει στην τραπεζαρία είναι το οτι οι καρέκλες δεν είναι ασορτί με το τραπέζι. Το τραπέζι είναι λευκό και οι καρέκλες διαφορετικά χρώματα η καθεμιά. Κατά τα άλλα τα λεμόνια μέσα στο γυάλινο μπολ είναι ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο το οποίο είναι και φυσικό και χαρίζει χρώμα στο χώρο.

Πώς σου φάνηκε το διαμέρισμα της Hannah Russell; Θα σου άρεσε να μένεις σε αυτό ή προτιμάς το δικό σου σπίτι;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News