Μια fashion blogger μας ανοίγει το σπίτι της στην Αυστραλία (απλά υπέροχο)

By

Το συγκεκριμένο σπίτι ανήκει στην Amanda Shadforth (την blogger του Oracle Fox) και θα σου πάρει τα μυαλά. Η Amanda μένει εκεί μαζί με τον σύζυγό της, Sam.

kl_blogger06

Αυτό που θα παρατηρήσεις και εσύ κοιτώντας τις φωτογραφίες είναι ότι σε κάθε χώρο του σπιτιού κυριαρχεί το λευκό το οποίο συνδυάζεται τέλεια με το ξύλο.

kl_blogger05

kl_blogger02

Πιο συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιο τα πάντα είναι λευκά ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι το όμορφο ξύλο του κρεβατιού και η συρταριέρα που σου δίνει την αίσθηση πως είναι καθρέφτης.

kl_blogger03

Ο μόνος χώρος που δεν μου αρέσει είναι η κουζίνα του σπιτιού που θυμίζει κουζίνα περιοδικού ενώ είναι και πολύ κρύα. Δεν έχει τίποτα που να “φωνάζει” πως χρησιμοποιείται υπονοώντας προφανώς πως υπάρχει απλά για να υπάρχει.

kl_blogger01

Κατά τα άλλα όλος ο χώρος είναι αρκετά μίνιμαλ και απλά διακοσμημένος με όμορφα και εντυπωσιακά κομμάτια που δίνουν στιλ και ένταση στο σπίτι.

kl_blogger04

Περιττό να πω πόσο μου αρέσει η walk-in closet της blogger η οποία αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας. Και θα κλείσω ευχόμενη σε όλες εσάς να την αποκτήσετε κάποια στιγμή στη ζωή σας.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News