Μπήκαμε σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Λονδίνο!

By

Αγαπώ το Λονδίνο όπως αγαπώ και το χωριό μου (Αστειεύομαι! Ίσως αγαπώ το χωριό μου λίγο περισσότερο). Παρόλα αυτά θα ήθελα να έχω αυτό το διαμέρισμα στο Λονδίνο το οποίο θα σε κάνει να ερωτευτείς καθετί που βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Χρώμα: Το χρώμα δεν λείπει από καμιά γωνιά του συγκεκριμένου διαμερίσματος αποδεικνύοντας πως αν είσαι φαν του χρώματος μπορείς να το βάλεις σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου με προσοχή. Στο σαλόνι του συγκεκριμένου διαμερίσματος κυριαρχεί το λευκό ενώ υπάρχουν και κάποιες κότρινες λεπτομέρειες που χτυπάνε ευχάριστα στο μάτι.

kl_londino

Καθρέφτης: Αν θέλεις να μεγαλώσεις ένα χώρο τότε μπορείς να το κάνεις βάζοντας απλά έναν καθρέφτη πίσω από κάποιο έπιπλο. Με αυτόν τον τρόπο ο χώρος σου δείχνει πολύ μεγαλύτερος.

kl_londino06

Βιβλιοθήκη: Η βιβλιοθήκη του σπιτιού που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το σαλόνι είναι πολύ όμορφα διακοσμημένη με τα βιβλία να είναι τοποθετημένα όπως επιτάσσει η μόδα: και κάθετα και οριζόντια.

kl_londino07

Βεράντα: Η βεράντα είναι πολύ απλά διακοσμημένη με ένα λευκό τραπεζάκι και δύο κίτρινες καρέκλες αποδεικνύοντας πως προφανώς το κίτρινο είναι το αγαπημένο χρώμα του ιδιοκτήτη.

kl_londino04

Κουζίνα: Στην κουζίνα επικρατεί επίσης το λευκό ενώ δεν λέει κάτι ιδιαίτερο διακοσμητικά. Είναι η άλλη γωνιά της που τα λέει όλα, με τον μαυροπίνακα για να σημειώνει το κάθε μέλος της οικογένειας ό,τι θέλει και το υπέροχο στρογυλλό τραπεζάκι που σου δίνει την αίσθηση ότι δεν είσαι στο σπίτι αλλά σε ένα ήσυχο καφέ πίσω από τα Harrods.

kl_londino05

Kρεβατοκάμαρα: Η λευκή κρεβατοκάμαρα παρόλο που είναι μικρή δείχνει πολύ μεγαλύτερη με το κόλπο του ολόσωμου καθρέφτη που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το κρεβάτι. Κατά τα άλλα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα παπούτσια που είναι τοποθετημένα πάνω από τις ντουλάπες του δωματίου (μια όμορφη αλλά όχι και τόσο βολική λύση ειδικά αν φοράς τα παπούτσια αυτά στην καθημερινότητά σου).

kl_londino02

kl_londino03

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News