Οι ειδικοί μίλησαν: Αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα για να βάψεις την κουζίνα σου!

By

Η κουζίνα είναι από τους χώρους που περνάμε αρκετές ώρες της εβδομάδας σε αυτήν (είδες, δεν είπα της ημέρας για να μην θεωρηθώ και ψεύτρα)! Γι’αυτό το λόγο θέλουμε να μας εκφράζει και να μας χαροποιεί όση ώρα δηλώνουμε παρουσία σε αυτήν.

Οι ειδικοί προτείνουν ιδέες για να μετατρέψουμε τον χώρο που δημιουργούμε σε ένα αριστούργημα… τουλάχιστον χρωματικά.

kl_kouzina03

Αντιθέσεις…

Το λευκό είναι ένα πολύ όμορφο χρώμα για την κουζίνα. Την κάνει πιο φωτείνη και σου δίνει την ώθηση να μπεις μέσα και να μεγαλουργήσεις (μαγειρικά). Μπορείς να βάψεις λευκούς τους τοίχους και να προτιμήσεις να είναι λευκά και τα πάνω ντουλάπια σου. Πολύ όμορφη είναι η αντίθεση που δημιουργούν τα λευκά πάνω ντουλάπια και τα μαύρα κάτω ντουλάπια (αντί για μαύρο μπορείς να προτιμήσεις μια όμορφη απόχρωση του πράσινου που είναι πολύ στη μόδα φέτος).

kl_kouzina01

Όλα λευκά

Θα υποστηρίξω με όλο μου το είναι αυτό το διαχρονικό trend γιατί λατρεύω το λευκό. Θα μου άρεσε να το είχα παντού, σε όλο μου το σπίτι και να παίζω με τις λεπτομέρειες αλλά μιας και κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα το προτείνω σε σένα. Αν είσαι σε φάση που φτιάχνεις το σπίτι σου το λευκό σε όλη την κουζίνα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το λευκό δίνει μια καθαρότητα, κάνει τον χώρο φωτεινό ενώ προσδίδει μια διαχρονικότητα και μια αρχοντιά. Το λατρεύω!

kl_kouzina02

Γκρι το μοναδικό

Μπορεί να σου ακούγεται βαρετό αλλά μπορείς κάλλιστα να συνδυάσεις το λευκό με το γκρι. Επέλεξε το λευκό για τους τοίχους σου και βάλε γκρι στα ντουλάπια και τους πάγκους της κουζίνας σου. Μπορείς να “παίξεις” με διάφορες αποχρώσεις του γκρι. Να ξέρεις πως το γκρι ταιριάζει πολύ όμορφα και με το ξύλο.

kl_kouzina

Γιατί όχι ταπετσαρία;

Μια ταπετσαρία μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει μια κουζίνα και να την κάνει από πολύ βαρετή, σούπερ ενδιαφέρουσα. Διάλεξε έναν από τους τοίχους της και βάλ’του μια όμορφη ταπετσαρία της επιλογής σου. Φρόντισε να μην είναι πολύ χρωματιστή γιατί θα τη βαρεθείς γρήγορα και προτίμησε ένα σχέδιο που σου αρέσει αλλά είναι και διακριτικό. Από την άλλη, αν σε ενθουσιάζει κάτι πολύ έντονο, τόλμησέ το. Ταπετσαρία είναι και βγαίνει…

Εσύ τι θα επιλέξεις από τα παραπάνω; Ποιο χρώμα σου φτιάχνει τη διάθεση;

You may also like

Hot News