Οι πιο όμορφες Γαλλικές κουζίνες σου δίνουν έμπνευση!

By

Επειδή στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν σίγουρα Γαλλίδα, μου αρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με αυτή τη χώρα… η μόδα, το design και φυσικά η αρχιτεκτονική. Αυτή τη φορά είπα να επικεντρωθώ στο design και να σου δείξω υπέροχες κουζίνες στις οποίες θα θες να μπεις και να μαγειρέψεις. Άσε που μπορεί να σου δώσουν και υπέροχη έμπνευση.

Σε αυτήν την κουζίνα μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση οι λάμπες που είναι κρεμασμένες από το ταβάνι πάνω ακριβώς από τον πάγκο που τρώνε οι ένοικοι της κουζίνας.

kl_kouzina03

Σε αυτήν την κουζίνα επικρατεί το ξύλο ενώ η διακόσμησή της είναι αρκετά λιτή και μίνιμαλ.

kl_kouzina04

Μπορεί να δίνει την αίσθηση η παρακάτω κουζίνα ότι είναι επαρχιακή αλλά αυτό είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Μάλιστα ακολουθεί και την τελευταία λέξη της μόδας που θέλει τα ντουλάπια να μην έχουν ξύλινες πόρτες αλλά τζάμι για να φαίνονται τα ποτήρια και τα πιάτα που βρίσκονται μέσα.

kl_kouzina02

Η γλάστρα με το υπέροχο φυτό που βρίσκεται σε αυτήν την κουζίνα είναι πολύ όμορφη.

kl_kouzina05

Αν έχεις αρκετό χώρο στην κουζίνα σου τότε μπορείς να βάλεις ένα στρογγυλό τραπεζάκι στη μέση έτσι ώστε να απολαμβάνεις το φαγητό σου σαν να βρίσκεσαι σε ένα όμορφο εστιατόριο της Γαλλίας.

kl_kouzina06

Δες τι όμορφα που συνδυάζεται το μάρμαρο των πάγκων με τις ξύλινες πόρτες των ντουλαπιών…

kl_kouzina07

Σε αυτήν την κουζίνα το πάτωμα είναι αυτό που ξεχωρίζει ενώ εντύπωση μου κάνουν και τα πολλά φωτιστικά που υπάρχουν πάνω από κάθε γωνιά των πάγκων.

kl_kouzina09

Εδώ τα λόγια είναι περιττά καθώς πρόκειται για μια πραγματικά όμορφη κουζίνα…

kl_kouzina10

Αν έχεις το χώρο να βάλεις ένα στρογγυλό τραπέζι στην κουζίνα σου τότε μπορείς να βάλεις και διαφορετικών χρωμάτων καρέκλες για να δημιουργήσεις λίγη ένταση στο χώρο σου.

kl_kouzia08

You may also like

Hot News