Όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ να έχει η κρεβατοκάμαρα ενός ζευγαριού!

By

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος που ένα ζευγάρι χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, συζητάει τα θέματα της καθημερινότητας, γελάει και έρχεται πιο κοντά. Για να εμπνέει όλα τα παραπάνω πρέπει να έχει κάποια πράγματα. Δες ποια είναι αυτά…

Όμορφα και ποιοτικά σεντόνια

Η ποιότητα είναι πάνω από την ποσότητα σε ό,τι αφορά τα σεντόνια. Πάρτε 1-2 ζευγάρια πολυτελή σεντόνια για να αισθάνεστε πιο όμορφα πάνω σε αυτά και να κοιμάστε καλύτερα.

Αλλάξτε τη διάθεσή σας αλλάζοντας χρώμα στους τοίχους

Δεν φαντάζεσαι πόσο θα σας ανεβάσει μια αλλαγή στο χρώμα των τοίχων. Επιλέξτε μια απόχρωση του πράσινου (που είναι ένα χρώμα που χαλαρώνει) ή του κίτρινου (που είναι ένα πολύ όμορφο χρώμα). Βάψτε τους τοίχους μαζί και ελάτε ακόμα πιο κοντά.

kl_domatio02

Τακτοποιήστε το δωμάτιό σας

Δεν υπάρχει τίποτα που να χαλάει τη διάθεση περισσότερο από ένα ακατάστατο δωμάτιο. Τακτοποιήστε τα ρούχα σας που είναι πεταμένα εδώ και εκεί και κάντε το ίδιο με τα παπούτσια σας. Οργανώστε τα πάντα σε κουτιά και κρύψτε τα έτσι ώστε να μην είναι εμφανή όλη την ώρα. Το μόνο που θέλετε να βλέπετε όταν βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρά σας είναι ένα ρομαντικό, χαλαρό περιβάλλον που δεν θα σας αποσπάει την προσοχή και δεν θα σας χαλάει τη διάθεση χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Φτιάξε ατμόσφαιρα βάζοντας λίγη μουσική

Μερικοί θεωρούν πωε η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα είναι απαραίτητη. Προσωπικά δεν έχω και δεν θα βάλω ποτέ. Δεν φτάνει που την έχω ανοιχτή όλη μέρα στο σαλόνι, πρέπει να την έχω και στην κρεβατοκάμαρα για να κοιμάμαι χαζεύοντας; Αντί γι’αυτήν μπορείς να βάζεις που και που λίγη χαλαρωτική μουσική και να ηρεμείς μαζί με τον σύντροφό σου ακούγοντάς την.

Φτιάξε τον φωτισμό

Αν θέλεις να περάσεις μερικές ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου μπορείς να ανάψεις μερικά κεριά (πρόσεξε μην τα ξεχάσετε και κοιμηθείτε χωρίς να τα σβήσετε). Αν πάλι δεν θέλεις ρομαντισμό αλλά να χαλαρώσεις διαβάζοντας ένα βιβλίο ή συζητώντας με τον σύντροφό σου μπορείς να πάρεις ένα όμορφο πορτατίφ το οποίο θα χαίρεσαι να βλέπεις αναμένο.

kl_domatio01

Πάρε έναν δίσκο για πρωινό

Μπορεί να μην συνηθίζετε να τρώτε στο κρεβάτι αλλά μια στο τόσο δεν είναι κακό να το κάνετε. Μετέφερε το επόμενο δείπνο σας στο κρεβάτι. Μαγείρεψε κάτι νόστιμο (ίσως το αγαπημένο του φαγητό) και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο κρεβάτι μεταφέροντάς το εκεί με έναν όμορφο δίσκο με ποδαράκια (σαν αυτούς που βλέπεις στις ταινίες).

Ο ρομαντισμός δεν είναι δύσκολο πράγμα. Λίγη φαντασία θέλει και λίγη οργάνωση. Βάλ’τον στη ζωή σου και στην κρεβατοκάμαρά σου και δεν πρόκειται να ξανακούσεις παράπονα από το έτερόν σου ήμιση.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News