Οργάνωσε τέλεια την βιβλιοθήκη σου με 3 πανεύκολα βήματα!

By

Οι περισσότερες βιβλιοθήκες που έχω δει είναι πολύ βαρετές. Θέλοντας να κάνω κάτι ιδιαίτερο με τη δική μου αποφάσισα να την διαμορφώσω και να της δώσω χαρακτήρα. Οι παρακάτω 3 συμβουλές θα βοηθήσουν να αναβαθμίσεις και εσύ τη δική σου.

kl_vivliothiki01

Βάλε όμορφα διακοσμητικά: Ανάμεσα στα βιβλία σου μπορείς να βάλεις όμορφα διακοσμητικά, αντίκες, πορσελάνες και ό,τι άλλο επιθυμείς για να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρουσα την βιβλιοθήκη σου.

Οργάνωσε τα βιβλία σου: Τελευταία είναι πολύ στη μόδα να οργανώνεις τα βιβλία σου ανά χρώμα. Χώρισε τα βιβλία σου ανάλογα με το χρώμα τους και τοποθετησέ τα στη βιβλιοθήκη σου. Διαφορετικά μπορείς να βάψεις το εσωτερικό της βιβλιοθήκης σου με κάποιο έντονο χρώμα για να της δώσεις χαρακτήρα.

kl_vivliothiki02

Άλλαξε το ύψος των ραφιών: Για να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα τη βιβλιοθήκη σου βάλε κάθε ράφι σε διαφορετικό ύψος. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να διακοσμείς το κάθε ράφι διαφορετικά.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα