Πάρε ιδέες χειμωνιάτικης διακόσμησης από ένα σούπερ ζεστό Λονδρέζικο διαμέρισμα!

By

Αυτό που συνειδητοποίησα χθες μπαίνοντας στο σπίτι μου είναι πως δεν χρειάζεται ένα σπίτι να έχει πολλά για να το πεις σπιτικό. Χρειάζεται, όμως, να σου αρέσει. Να μπαίνεις σε αυτό και να χαίρεται η ψυχή σου, να αισθάνεσαι ασφάλεια και ζεστασιά.

Υπάρχουν, όμως, και μερικά μικρά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις για να το νιώσεις πιο ζεστό ειδικά τώρα που χειμωνιάζει. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το όμορφο διαμέρισμα στο Λονδίνο και ας δούμε τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ζεστό.

Σαλόνι

kl_spiti01

kl_spiti

Δεν χρειάζεται ένας χώρος να έχει πολλά πράγματα για να σε ζεσταίνει. Ένα χουχουλιάρικο χαλί, μερικά μαξιλάρια εδώ και εκεί και λίγα φρέσκα λουλούδια μπορούν να ζεστάνουν τα μάτια και την ψυχή σου. Οι γήινες αποχρώσεις επίσης βοηθούν.

Τραπεζαρία

kl_spiti03

Η τραπεζαρία είναι ένας επίσης αρκετά μίνιμαλ χώρος. Το μόνο που έχει είναι ένα μεγάλο τραπέζι, καρέκλες. ένα πολύχρωμο σε ζεστά χρώματα χαλί και δύο φωτιστικά που κρέμονται από το ταβάνι. Ο συνδυασμός των χρωμάτων, όμως, είναι τόσο ζεστός που δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Υπνοδωμάτιο

kl_spiti04

Το όμορφο κεφαλάρι με τα πολλά ζεστά χρώματα κάνει το δωμάτιο να δείχνει αρκετά ζεστό. Ο ιδιοκτήτης συνδύασε, μάλιστα, το κεφαλάρι με τα μαξιλάρια και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Βιβλιοθήκη

kl_spiti02

Ένα υπέροχο κόλπο για να βάλεις σε τάξη τα βιβλία σου είναι να τα τοποθετήσεις σύμφωνα με το χρώμα τους. Το ίδιο έκανε και ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμέου διαμερίσματος.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να ζεστάνεις το σπίτι σου, ούτε χρειάζεται να έχεις αναμένα τα καλοριφέρ μέρα-νύχτα. Βάλε ένα ζεστό ριχτάρι στον καναπέ που συνηθίζεις να κάθεσαι, ρίξε λίγο ζεστό νερό σε μια θερμοφόρα, γέμισε τον καναπέ σου όμορφα μαξιλάρια, φόρα και εσύ ένα ζευγάρι ζεστές, μάλλινες κάλτσες (κυκλοφορούν απίστευτα όμορφες κάλτσες στην αγορά) και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

You may also like

Hot News