Πριν & Μετά: Ένα μικροσκοπικό μπάνιο μεταμορφώνεται απίστευτα!

By

Όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να γίνουν και αυτό ισχύει για τα πάντα. Δες πώς μεταμορφώθηκε απίστευτα ένα μικροσκοπικό μπάνιο σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και πάρε ιδέες.

Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι με το μικρό σου μπάνιο το οποίο δεν σε εμπνέει και καθόλου. Υπάρχουν τρόποι να το μεταμορφώσεις σε ό,τι εσύ θέλεις. Δες την αλλαγή που υπέστη το παρακάτω μπάνιο και θα καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάω.

kl_mpanio01

Το αρχικό μπάνιο όπως βλέπεις και στη φωτογραφία δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο. Αντιθέτως ήταν μουντό και αδιάφορο. Όλα ξεκίνησαν όταν επιλέχθηξε το μαύρο χρώμα για να βαφτούν οι τοίχοι του. Μπορεί να ακούγεται κάπως το να βάλεις μαύρο στους τοίχους σου αλλά γιατί να μην ζήσεις επικίνδυνα (!) έστω και για μια φορά στη ζωή σου; Άλλωστε δεν χρειάζεται να το βάψεις όλο μαύρο αλλά το μισό από τη μέση και πάνω για να μπορέσει να αποκτήσει χαρακτήρα. Μην το φοβηθείς. Στην πορεία θα το λατρέψεις.

kl_mpanio02

Αν στο μπάνιο υπάρχουν πλακάκια τα οποία εννοείται πως δεν μπορείς να βάψεις-τουλάχιστον μόνη σου-η λύση είναι να πάρεις ειδικά μαύρα αυτοκόλλητα για πλακάκια τα οποία, μάλιστα, θα μπορούν να βγουν όταν φύγεις από το σπίτι (δεν θέλεις να πάθει κανένα καρδιακό ο σπιτονοικοκύρης σου βλέποντας τα μαύρα πλακάκια. Το μυαλό του σίγουρα θα πάει στο κακό).

Πέρα από τον τοίχο μπορείς να πάρεις μαύρο καπάκι τουαλέτας για να ταιριάζει με τον τοίχο καθώς και μαύρα ντουλαπάκια για το σημείο γύρω από τον καθρέφτη του μπάνιου. Είναι ωραίο να μην δημιουργούνται πολλές αντιθέσεις από τη μέση και πάνω που θα είναι μαύρο το μπάνιο αλλά να περιορίζεται η αντίθεση μεταξύ του μισού-πάνω με το μισό-κάτω.

kl_mpanio03

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η κουρτίνα του μπάνιου που έχει τα ακριβώς αντίθετα χρώματα από το υπόλοιπο μπάνιο. Είναι λευκή πάνω και μαύρη κάτω (πολύ όμορφη και ιδιαίτερη πινελιά). Βάζοντας και μερικές ακόμα μαύρες λεπτομέρειες.. να το το ασπρόμαυρο μπάνιο που θα ξετρελάνει όχι μόνο εσένα (θα χαίρεσαι να κάθεσαι με τις ώρες εκεί) αλλά και όποιον το επισκέπτεται.

Δες επίσης την πιο όμορφη χωριάτικη κουζίνα εμπνευσμένη από τη Γαλλική επαρχία.

Τα πράγματα, επομένως, είναι απλά. Για να ανανεώσεις το μπάνιο σου και να το μετατρέψεις σε έναν χώρο στον οποίο θα χαλαρώνεις κάνοντας ένα αφρόλουτρο μετά τη δουλειά (μόνο εσύ και οι μπουρμπουλήθρες σου) χρειάζονται μερικές αλλαγές. Βάψε το μισό σου μπάνιο μαύρο (μπορείς να επιλέξεις και κάποιο άλλο χρώμα), πάρε μια όμορφη κουρτίνα μπάνιου που σε εμπνέει, βάλε και ένα όμορφο χαλάκι κάτω, άλλαξε τα πόμολα (μπορείς να διαλέξεις κάτι παιχνιδιάρικο ή κάτι πιο σικ) και αν θέλεις άλλαξε και το καπάκι της τουαλέτας σου. Το βασικό είναι να δημιουργήσεις ενδιαφέροντες και ταιριαστούς συνδυασμούς χρωμάτων. Και όσο για το οικονομικό, οι αλλαγές δεν είναι τόσο πολλές και μεγάλες και επομένως τα χρήματα που θα χρειαστείς για να το κάνεις δεν θα είναι πολλά.

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που φοβίζει. Αν τόλμαγες να το βάλεις στο σπίτι σου, σε ποιο δωμάτιο θα το έκανες;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News