Πώς να διοργανώσεις μια βραδιά παιχνιδιού στο μικροσκοπικό σου διαμέρισμα!

By

Τώρα που χειμωνιάζει, οι βραδιές παιχνιδιού στο σπίτι είναι από τα πράγματα που αγαπώ πολύ. Μου αρέσει να έρχονται φίλοι στο σπίτι και να παίζουμε επιτραπέζια μέχρι το πρωί. Τι γίνεται, όμως, όταν το σπίτι σου είναι μικρό και δυσκολεύεσαι να διοργανώσεις μια τέτοια βραδιά;

Μην φοβάσαι τίποτα. Και το δικό μου σπίτι είναι μικρό αλλά με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό από πριν δεν έχω νιώσει ποτέ ότι δεν μπορώ να διοργανώσω την τέλεια βραδιά παιχνιδιού. Δες τι πρέπει να προσέξεις και εσύ…

kl_paixnidi01

Περιόρισε τη λίστα των καλεσμένων: Δεν χρειάζεται να καλέσεις την Άρτα και τα Γιάννενα. Αν θέλεις να κάνεις τη βραδιά σου ladies night φρόντισε να σιγουρέψεις ότι τα κορίτσια δεν θα φέρουν και τους αγαπημένους τους. Αν θέλεις να κάνεις βραδιά ζευγαριών φρόντισε να καλέσεις μόνο τα πιο αγαπημένα σου ζευγάρια. Καλύτερα να είστε λίγοι και άνετοι παρά πολλοί και στριμωγμένοι.

Δες, επίσης, πώς να κάνεις το μικροσκοπικό σου διαμέρισμα να δείχνει τεράστιο χωρίς να ξοδευτείς καθόλου.

Πες στον καθένα τι θέλεις να φέρει: Αποφάσισε από νωρίς αν θέλεις οι φίλοι σου να φέρουν φαγητό, σνακ ή παιχνίδια. Αν δεν θέλεις να φέρουν τίποτε, πες τους το μην έρθουν και γεμίσουν το χώρο με πράγματα που δεν χρειάζεστε.

Μην παίξετε πολλά παιχνίδια: Διάλεξε 1-2 παιχνίδια βασιζόμενη στην προσωπικότητα των φίλων σου και παίξ’τε αυτά μέχρι τελικής πτώσης. Μην αλλάζετε συνεχώς παιχνίδια γιατί θα βαρεθείτε πολύ νωρίτερα από ότι πρέπει.

Μην παίξετε παιχνίδια που χρειάζεται να σηκώνεστε και να ξανακάθεστε: Παίξτε επιτραπέζια με κάρτες έτσι ώστε ο καθένας να μένει στη θέση του.

kl_paixnidi02

Σέρβιρε κρασί ή μπύρα μόνο ή κάποιο κοκτέιλ σε όλους: Μην αφήσεις το ποτό να γίνει το επίκεντρο της βραδιάς. Έχε το κοντά και ξαναγέμιζε τα ποτήρια όταν αδειάζουν.

Κάνε ένα πλάνο καθίσματος πριν έρθουν οι καλεσμένοι: Σκέψου καλά που θέλεις να κάτσουν οι καλεσμένοι σου πριν αυτοί έρθουν. Βγάλε τους πουφ και τις έξτρα καρέκλες έξω ή βάλε μαξιλάρια κάτω για όσους προτιμούν το πάτωμα. Μάζεψε μικροαντικείμενα που μπορεί να σπάσουν και βγάλε από τη μέση πράγματα που απλά πιάνουν χώρο. Μετά τη μάζωξη μπορείς να τα βάλεις και πάλι στη θέση τους.

Σέρβιρε επιδόρπιο: Όταν δεις να ηρεμούν τα πνεύματα βγάλε τα γλυκά για να τους δώσεις την ώθηση που χρειάζονται να συνεχίσουν. Προτίμησε γλυκά είναι μπουκίτσες και δεν θέλουν πιρούνι για να φαγωθούν.

Με καλό προγραμματισμό και οργάνωση όλα θα κυλήσουν ομαλά και κανείς δεν πρόκειται να σκεφτεί πως είναι στριμωγμένος. Το βασικό είναι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News