Στρώσε Πασχαλινό τραπέζι!

By

Επιχείρηση Πασχαλινό Τραπέζι

Έχεις αναλάβει και το μαγείρεμα και τη διακόσμηση και τα βρήκες δύσκολα; Μην ανησυχείς! Δες παρακάτω τις εύκολες και οικονομικές ιδέες μου και… Αποστολή Πασχαλινό Τραπέζι: Εξετελέσθη!

Βάλε κλωνάρια αμυγδαλιάς σε ένα μεγάλο βάζο στο κέντρο του τραπεζιού και κρέμασε πάνω τους πολύχρωμα αυγουλάκια που μπορείς να προμηθευτείς από το εμπόριο.

1 (1)

Ειδικά για όσες έχουν άσπρα σερβίτσια, καλάθια με πολύχρωμα λουλούδια δίνουν στο τραπέζι σου όλο το χρώμα και την πασχαλινή διάθεση που χρειάζεται!

2

Ανάλογα με το μέγεθος του στρογγυλού βάζου που διαθέτεις, κόψε από αντίστοιχο αριθμό καρότων το πάνω και το κάτω μέρος τους, τοποθέτησέ τα στα τοιχώματα του διάφανου βάζου και γέμισε το κέντρο με λουλούδια.

3

Διάλεξε ανάλογα με τα χρώματα που έχεις ήδη στο τραπέζι σου κάποιο φρούτο όπως αχλάδι ή μανταρίνι, δέσε ένα φιογκάκι με σπάγκο στο κοτσάνι του και βάλε ένα σε κάθε πιάτο του τραπεζιού.

Εάν θέλεις μπορείς να φτιάξεις και χάρτινα καρτελάκια με τα ονόματα των καλεσμένων σας, να τα τρυπήσεις και να τα περάσεις στον σπάγκο έτσι ώστε κάθε φρούτο να ορίζει και την θέση του αντίστοιχου καλεσμένου.

4

Αγόρασε πολύχρωμες χαρτοπετσέτες και πριν τις τοποθετήσεις στο τραπέζι δέσε επάνω τους ένα λουλούδι -όπως τουλίπες- με λεπτή κορδέλα.

5

Κι αν αυτά σου φαίνονται απλά, ορίστε και μια κατασκευή για λίγο πιο προχωρημένες!

Αγόρασε μια εξάδα αυγά και ενώ βρίσκονται μέσα στο κουτί τους, χρησιμοποίησε μια πινέζα και το κάτω μέρος ενός κουταλιού για να δημιουργήσεις μια κυκλική τρύπα στο πάνω μέρος τους.

Αφαίρεσε προσεκτικά το εσωτερικό τους και έπειτα καθάρισε τα υπολείμματα με προσοχή χρησιμοποιώντας νερό με χλωρίνη. Άφησέ τα να στεγνώσουν πλήρως 15-20 λεπτά και έπειτα μπορείς να τα βάψεις ό,τι χρώμα θέλεις εξωτερικά και να τους βάλεις μικρά λουλούδια και μπουμπούκια.

Μια αυγοθήκη ή μια μικρή φωλιά είναι ιδανικές για το στερέωμά τους στο τραπέζι!

6

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News