Τι να κάνεις (και τι να μην κάνεις) στο σπίτι σου αυτό το φθινόπωρο!

By

Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο (που τώρα αρχίζει να γίνεται σιγά-σιγά) σου δίνει την τέλεια δικαιολογία να ανανεώσεις το σπίτι σου με νέα έπιπλα, να βάλεις νέα διακοσμητικά που θα δώσουν στο χώρο σου έναν νέο αέρα. Είτε θέλεις να κάνεις μικρές αλλαγές είτε θέλεις να τα αλλάξεις όλα, δες μερικά πράγματα που θα σου δώσουν έμπνευση και θα σε βοηθήσουν να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.

kl_spiti01

Πρόσθεσε βάθος

Ένας εύκολος τρόπος να κάνεις κάθε δωμάτιο να δείχνει καινούργο είναι να βάψεις έναν τοίχο του σε ένα έντονο χρώμα. Αυτό αμέσως θα προσθέσει βάθος στα δωμάτιά σου και θα κάνει τα έπιπλά σου να τονιστούν ακόμα περισσότερο. Καλό είναι να ξέρεις πως τα χρώματα που είναι φέτος στη μόδα είναι το ροδί, το μπλε, το λαδί και το μοβ ενώ και οι ταπετσαρίες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι.

Μην είσαι ανοργάνωτη

Το υπνοδωμάτιό σου είναι ο χώρος που ηρεμείς και χαλαρώνεις απόλυτα. Αυτό σημαίνει πως όσο λιγότερο ακατάστατο είναι τόσο πιο πιθανό είναι να χαλαρώνεις στο τέλος της μέρας. Προσπάθησε να μην έχεις πολλά διακοσμητικά στοιχεία σε αυτό και επένδυσε σε ένα καλό κεφαλάρι που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για να κάνεις ακόμα πιο εύκολη τη ζωή σου.

kl_spiti

Πρόσθεσε υφές

Βάλε περισσότερες από μια υφές σε έναν χώρο. Συνδύασε το μαλλί με το βελούδο και διάφορες άλλες υφές και το σπίτι σου θα δείξει αμέσως πιο ζεστό και φιλόξενο.

Βάλε χρώμα

Ακόμα και αν το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού σου είναι σε γήινες αποχρώσεις, μην φοβηθείς να βάλεις λίγο χρώμα. Μια μικρή πινελιά μπορεί να είναι το κλειδί για να δείξει ο χώρος σου απίστευτα φιλόξενος. Προτίμησε μαξιλαράκια σε έντονα χρώματα, κάποιο βάζο σε έντονο κίτρινο ή κόκκινο ή και κάποια πολυθρόνα σε έντονη απόχρωση.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News