Το Νο1 μυστικό για μια διαχρονική κουζίνα

By

Το μεγάλο μυστικό για να έχεις μια διαχρονική κουζίνα που θα είναι πάντα στη μόδα είναι η… προσωπικότητα! Δεν χρειάζεται να ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας αλλά να έχει μέσα στοιχεία του χαρακτήρα σου έτσι ώστε να αισθάνεσαι άνετα μέσα σε αυτήν.

Κοιτώντας τις παρακάτω κουζίνες θα διαπιστώσεις πως μέσα σε αυτές μπορείς να φανταστείς τι άνθρωποι μένουν. Τα χρώματα, τα έργα τέχνης και τα διάφορα αντικείμενα, είναι όλα τοποθετημένα με βάση το προσωπικό στιλ του ιδιοκτήτη τους.

Αυτά είναι τα 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις και εσύ για να γεμίσεις την κουζίνα σου προσωπικότητα.

Χρώμα

Μη σε νοιάζει τι προτείνουν τα περιοδικά αυτή τη στιγμή. Αν σου αρέσει να βάψεις ροζ τα ντουλάπια της κουζίνας σου, κάν’το. Εσύ θα μαγειρεύεις μέσα σε αυτήν και πρέπει να σου αρέσει.

kl_kouzina01

Έργα τέχνης

Όπως και σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο, κάνε αυτό που σε ευχαριστεί. Αν θέλεις να κρεμάσεις όλες τις ζωγραφιές των παιδιών σου, κάν’το. Αν θέλεις να γεμίσεις τους τοίχους με φωτογραφίες από τα κατοικίδιά σου, μπορείς να κάνεις και αυτό. Εσύ μπορεί να εμπνέεσαι να μαγειρεύεις κοιτώντας τη φάτσα του σκύλου σου βρε αδερφέ. Δεν σε εμποδίζει κανείς να τη βάλεις μέσα στην κουζίνα σου. Κάν’το και ευχαριστήσου το.

kl_kouzina02

Αντικείμενα

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού. Επομένως πρέπει να βάζεις σε αυτήν όλα τα αγαπημένα σου αντικείμενα. Έτσι, θα μπορείς να τα κοιτάς και να τα χαίρεσαι όση ώρα βράζει το νερό για να φτιάξεις καφέ ενώ θα δώσεις το έναυσμα και στους καλεσμένους σου να σε ρωτήσουν για τους μικρούς σου θησαυρούς.

kl_kouzina03

Εσένα τι σου αρέσει να έχεις στην κουζίνα σου; Πώς σου αρέσει να τη διακοσμείς;

You may also like

Hot News