Το πιο όμορφο σπίτι που έχω δει βρίσκεται στη Σουηδία και είναι αυτό!

By

Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου να μένει σε ένα ολόλευκο σπίτι με μερικές χρωματιστές πινελιές και να που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που όχι μόνο ονειρεύονται να ζήσουν σε ένα τέτοιο σπίτι, αλλά το έχουν καταφέρει.

Η διακοσμήτρια Jenny Hjalmarson μένει σε αυτό το υπέροχο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά και παρόλο που είναι ολόλευκο, δεν δείχνει να το “φοβάται”. Άλλωστε είναι διακοσμήτρια, κάτι θα ξέρει.

Ξέχνα, λοιπόν, όλους εκείνους που σου λένε πως ένα ολόλευκο σπίτι θα βρωμίζει συνεχώς ιδίως αν έχεις παιδιά και πάρε εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης από ένα σπίτι-όνειρο.

Κρεβατοκάμαρα

kl_spiti05

Η κύρια κρεβατοκάμαρα του σπιτιού που ανήκει στο ζευγάρι της οικογένειας συνδυάζει άψογα το λευκό με το μαύρο και το ξύλο. Το μαύρο χαλί δεν “μαυρίζει” σε καμιά περίπτωση το χώρο ενώ η vintage ξύλινη ντουλάπα είναι απλά υπέροχη.

kl_spiti06

Σαλόνι

kl_spiti07

Στο σαλόνι υπάρχουν και άλλα χρώματα πέρα από το λευκό τα οποία είναι βέβαια όλα σε γήινες αποχρώσεις. Ένας δερμάτινος καναπές έχει πάνω του ριγμένο ένα λευκό κάλυμα ενώ υπάρχουν και αρκετές ξύλινες λεπτομέρειες στο χώρο. Το μαύρο δεν λείπει ούτε από αυτό το δωμάτιο.

kl_spiti02

Μπάνιο

kl_spiti04

Δείτε πόσο φωτεινό δείχνει το μπάνιο με όλο αυτό το λευκό που είναι διάσπαρτο παντού… Μπορεί να βοηθάει λίγο το παράθυρο, αλλά και ο συνδυασμός του λευκού στους τοίχους και τα είδη υγιεινής με τις ασημένιες λεπτομέρειες χαρίζουν μια μοναδική πολυτέλεια στο χώρο. Παρόλα αυτά το πάτωμα είναι μαύρο για να μην λερώνει.

kl_spiti03

Πώς σου φαίνεται το σπίτι; Θα σου άρεσε να μένεις σε αυτό;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News