Βότκα: Δες χρήσεις της στο σπίτι σου που δεν μπορείς να φανταστείς!

By

Όποιος σου είπε πως η βότκα υπάρχει μόνο για να την πίνεις, δεν τα ήξερε καλά τα πράγματα. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποια συγκεκριμένα σημεία και αντικείμενα στο σπίτι σου. Δες ποια είναι αυτά…

Προστάτευσε τα φυτά σου

Καθάρισε τα φύλλα των φυτών εσωτερικού χώρου, που σκονίζονται συνεχώς, με ένα πανάκι και λίγο νερό και έπειτα άπλωσε λίγη βότκα για να προλάβεις τις ψείρες των φυτών.

kl_vodka

Χρησιμοποίησέ το ως αρωματικό χώρου

Παρόλο που μπορεί να μην σε τρελαίνει η μυρωδιά της βότκα, αποτελεί έναν όμορφο τρόπο για να καθαρίσει ο αέρας του σπιτιού και να αποκτήσει ένα ουδέτερο άρωμα. Γέμισε ένα μπουκάλι που ρίχνει σε μορφή σπρέι ένα μέρος βότκα και τρία μέρη νερό και ψέκασε με αυτό τα παπούτσια που μυρίζουν ή κάποιο δωμάτιο που μυρίζει κάπως…

kl_vodka01

Διώξε τη μούχλα από το μπάνιο…

Πες αντίο στη μούχλα που μαζεύεται στα πλακάκια του μπάνιου γεμίζοντας ένα μπουκαλάκι που ρίχνει σε σπρέι με βότκα. Ψέκασε στα σημεία που θέλεις, άφησε τη βότκα να σταθεί για μερικά λεπτά και έπειτα πέρασε τις επιφάνειες με ένα πανί.

Γυάλισέ τα όλα…

Μαχαιροπίρουνα, κοσμήματα, πορσελάνες και γυάλινα αντικείμενα… μπορείς να τα γυαλίσεις όλα με λίγη βότκα. Δεν θα το πιστεύεις πόσο λαμπερά θα γίνουν και πάλι!

Στο τέλος, βάλε και λίγη βότκα σε ένα ποτηράκι και χαλάρωσε… το αξίζεις μετά από τόση ώρα καθαρισμού.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News