Υπέροχες ιδέες διακόσμησης του τοίχου πίσω από το κρεβάτι!

By

Είχα πάει χθες το απόγευμα στο σπίτι των γονειών μου και έτυχε να μπω στην κρεβατοκάμαρά τους. Το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι τους ο οποίος ήταν πάντα διακοσμημένος με τον ίδιο πίνακα που είχε ζωγραφίσει πριν χρόνια ο μπαμπάς μου.

Εκεί ήταν που μου ήρθε φλασιά για να γράψω για τον πολύ σημαντικό τοίχο πίσω από το κρεβάτι τον οποίο μπορεί να μην βλέπεις όση ώρα βρίσκεσαι σε αυτό αλλά σίγουρα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας σε ένα υπνοδωμάτιο. Δες τι μπορείς να κάνεις σε αυτόν πέρα από το να κρεμάσεις απλά ένα έργο τέχνης.

Δώσε φως στο κρεβάτι με τεράστια φωτιστικά τοίχου

kl_toixos

Δες πόσο όμορφα δείχνουν τα τεράστια φωτιστικά τοίχου της φωτογραφίας. Και πέρα από το ότι είναι ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο, έχουν και πρακτική χρήση μιας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαβάζεις στο κρεβάτι.

Βάλε ένα στιλάτο παραβάν

kl_toixos01

Δώσε αέρα από παλιό Hollywood στην κρεβατοκάμαρά σου τοποθετώντας ένα εντυπωσιακό παραβάνι πίσω ακριβώς από το κρεβάτι. Αν μάλιστα έχεις λίγο χώρο μπορείς να αφήσεις και λίγο κενό πίσω από το παραβάν έτσι ώστε να το χρησιμοποιείς όντως για να αλλάζεις.

Βάψε τον τοίχο

kl_toixos02

Βάφοντας τον τοίχο σε ένα διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο υπνοδωμάτιο δίνεις χαρακτήρα στο σημείο. Το σωστό χρώμα που θα επιλέξεις είναι αυτό που θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα του δωματίου.

Βάλε ξύλο

kl_toixos03

Χρησιμοποίησε ξύλο για να δημιουργήσεις ένα ζεστό, φυσικό λουκ και αίσθηση για το υπνοδωμάτό σου. Επίσης το ξύλο σου δίνει το ελεύθερο να χρησιμοποιήσεις πολύχρωμα μαξιλάρια και σκεπάσματα στο κρεβάτι σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News