Η creative director της Inglot -make-up artist Έλενα Χατζηνικολίδου μας δείχνει πώς μπαίνουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες

By

Συνάντησα μία φίλη μου τις προάλλες και το σχήμα ματιών της θαρρείς είχε αλλάξει. ‘’Έκανες βλεφαροπλαστική, botox’’; Τη ρώτησα. ‘’Όχι, έβαλα ψεύτικες βλεφαρίδες’’, μου απάντησε. Ενώ ανήκω στο 1% των γυναικών που δε βάζω μάσκαρα ποτέ, αυτό το ζήλεψα. Ήθελα κι εγώ να βάλω αλλά είμαι τόσο κουλή με το μακιγιάζ που το μόνο που ξέρω να βάζω σωστά είναι ένα nude κραγιόν. Για κόκκινο ούτε λόγος.

Τελευταία πολλές γυναίκες βάζουν ψεύτικες βλεφαρίδες ή εξτένσιον και το αποτέλεσμα πραγματικά είναι εντυπωσιακό. Φυσικά για να μάθω τα πάντα για την τοποθέτηση, επικοινώνησα με την Έλενα Χατζηνικολίδου. Είναι κορυφαία make up artist και creative director της Inglot. Την Έλενα τη γνωρίζω από παλιά. Δεν έχει τύχει να δουλέψουμε μαζί αλλά την συνάντησα πρώτη φορά στο γάμο της κολλητής μου, της Κατερίνας Γεωργιάδου (πρώην Μις Ελλάς) όπου και την έβαψε. Έτσι λοιπόν η Έλενα μου έδωσε ραντεβού στο Inglot της Γλυφάδας κι αφού μιλήσαμε για πολλά ωραία θέματα που θα σου παρουσιάζω μία φορά την εβδομάδα, από την στήλη αυτή, έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες για να μου δείξει τα βήματα.

elena

Είναι εύκολο να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες;

Κοίταξε, κάθε πράγμα θέλει εξάσκηση. Την πρώτη φορά κάποια γυναίκα που δεν το έχει, μπορεί να μην το καταφέρει 100%. Καταρχήν πρέπει να τυλίξουμε την τρέσα της γύρω από ένα πινελάκι έτσι ώστε να μαλακώσει και να μπει πολύ εύκολα για να έχει την καμπυλότητα που έχει και το άνω βλέφαρο.  Άμα είναι λίγο εύκαμπτη πάει και μπαίνει κατευθείαν.

elena1

Πρέπει να αφήσουμε την κόλα να αναπνεύσει και να αρχίσει να στεγνώνει λίγο για να μην χρειάζεται να κρατάμε τη βλεφαρίδα πάνω στο μάτι και να τη βάλουμε πολύ καλά, ειδικά στα τελειώματα της βλεφαρίδας. Όταν θα την πιάσουμε στα χέρια μας ή θα την πιάσουμε με ένα τσιμπιδάκι για τις βλεφαρίδες  και θα πάμε να την τοποθετήσουμε καταρχήν στο κέντρο του βλεφάρου και μετά δεξιά και αριστερά ή θα την πιάσουμε με τα δύο τα δάχτυλα και με το δεξί και με το αριστερό χέρι ακουμπώντας τους αγκώνες μας σε ένα σταθερό σημείο, έτσι ώστε να μην τρέμει το χέρι μας.

elena2

elena3

elena4

Πριν βάλουμε μάσκαρα τις βάζουμε ή μετά;

Υπάρχουν δύο τεχνικές. Η μία πριν βάλουμε μάσκαρα, η άλλη αφού περάσουμε μία στρώση έτσι ώστε να μπορέσει να ακουμπήσει κάπου πιο σταθερά η βλεφαρίδα. Εγώ συνήθως κάνω τη δεύτερη τεχνική.

elena5Μη χάνεις χρόνο! Πήγαινε να αγοράσεις κι εσύ για μία εκθαμβωτική εμφάνιση.

Μπορείς να βρεις την Έλενα Χατζηνικολίδου στη σελίδα της στο facebook.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News