Η creative director της Inglot – make up artist Έλενα Χατζηνικολίδου σου δείχνει πώς να επιλέξεις το σωστό κονσίλερ

By

Εδώ κι αρκετό καιρό από τότε δηλαδή που έκανα μία θεραπεία για την ακμή που είχα, έπαψα να βάφομαι και νιώθω απόλυτη ελευθερία. Αυτό που με ενοχλεί κάποιες φορές ωστόσο είναι οι μαύροι κύκλοι, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω μπει στη διαδικασία να αγοράσω ένα κονσίλερ.

Ωστόσο βλέποντας τις γυναίκες που βάφονται από το πρωί, διαπιστώνω, ότι  λόγω και της ηλιοφάνειας που τονίζει τα πάντα, οι περισσότερες από αυτές χρησιμοποιούν λάθος τόνο κονσίλερ και φαίνονται σαν κλόουν. Γι’ αυτό λοιπόν απευθύνθηκα στην top make up artist  και creative director της Inglot, Έλενα Χατζηνικολίδου για να σε βοηθήσω στην επιλογή του κονσίλερ και να μην πέσεις κι εσύ σε λάθος… απόχρωση και βγεις πιο γκρι!

elean

Αυτό που πρέπει να κάνουν καταρχήν είναι να δουν πάνω τους το κονσίλερ. Εάν έχουν θέμα και πρόβλημα με κύκλους πρέπει να αποχρωματίζουν τον κύκλο γιατί ένα κονσίλερ δεν κάνει μαγικά από μόνο του. Εάν τα αγγεία είναι πιο μπλε γύρω από την περιοχή των ματιών πρέπει να τα αποχρωματίζουμε με ένα ροδακινί χρώμα ή με πορτοκαλί αν είναι πολύ έντονα κι έχουν σταρένιο δερμα, ενώ αν είναι το δέρμα τους λευκό θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια απαλή ροδαλί απόχρωση και μετά να βάζουν το κονσίλερ. Γιατί αν πάμε σε έναν έντονο κύκλο να βάλουμε μόνο κονσίλερ τότε βγάζουμε γκρι αποτέλεσμα.

konsiler1

Αυτό που πρέπει λοιπόν να κάνουν είναι να το δοκιμάζουν επάνω τους και να μην μπαίνουν σε διαδικασία να αγοράζουν πολύ πολύ φωτεινούς τόνους. Το κονσίλερ πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το δέρμα, έτσι ώστε όταν πα΄με να βάλουμε την σωστή απόχρωση του foundation να μην κάνει μεγάλη διαφορά, να μην κάνει τρύπα δηλαδή.

Βρες την Έλενα Χατζηνικολίδου στην σελίδα της στο facebook: https://m.facebook.com/Elena.Chatzinikolidou/

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News