Η Κourtney Kardashian ορκίζεται πως αυτό το συστατικό εξαφανίζει τις ρυτίδες της!

By

Μπορεί να μην έχω ακόμα ρυτίδες αλλά δεν με χαλάει που μαθαίνω πως υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να τις εξαφανίσεις. Αν είσαι από αυτές στις οποίες οι ενοχλητικές ρυτίδες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη. Ακόμα και η Kourtney Kardashian έχει και δεν διστάζει να μοιραστεί το μυστικό της μαζί μας.

Το Exo Face είναι ένα νέο προϊόν περιποίησης προσώπου το οποίο είναι ικανό να ξαναδημιουργήσει τα προβληματικά κύτταρα χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που λέγεται Zen3. Το προϊόν αυτό περιλαμβάνει exosomes τα οποία είναι μικροσκοπικοί αγγελιοφόροι που ταξιδεύουν ανάμεσα στα κύτταρα. Κάθε φορά που πάνε σε ένα νέο κύτταρο μεταφέρουν πληροφορίες από τα υγιεί κύτταρα έτσι ώστε να “βοηθήσουν” με αυτές τα κατεστραμένα κύτταρα και αυτά που έχουν ανάγκη για ανανέωση. Με αυτόν τον τρόπο ανανεώνονται τα “χαλασμένα” κύτταρα και έτσι η επιδερμίδα δείχνει πιο φρέσκια και χωρίς ρυτίδες.

keep_face02

kee_face01

Οι celebrities που χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν είναι η Kourtney Kardashian, η Sofia Vergara και η Sarah Hyland σύμφωνα με δελτίο τύπου που έβγαλε η ίδια η εταιρία.

Το ακριβές όνομα του προϊόντος είναι Exo Face Bio.digital Perfection Moisturizer και η τιμή του είναι στα 105 ευρώ.

keep_face03

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News