Ίσιωσε τα μαλλιά σου χωρίς… πιστολάκι!

By

“Αν δεν υπήρχαν τα πιστολάκια πώς θα ισιώναμε και στα στεγνώναμε τα μαλλιά μας”; Υπάρχει και φυσικός τρόπος! 

Το ίσιωμα των μαλλιών με πιστολάκι επιβαρύνει την τρίχα. Ειδικά αν είναι και βαμμένη. Έτσι λοιπόν καλό είναι να ελαττώσεις τις επισκέψεις σου στο κομμωτήριο για να σταματήσεις να ταλαιπωρείς το μαλλί σου.

kl_mallia01

«Γιατί δεν μακραίνει το μαλλί μου»; «Γιατί κόβονται στις άκρες τα μαλλιά μου»; Είναι μερικές ερωτήσεις που κάνουμε στον εαυτό μας! Να είσαι σίγουρη ότι το συχνό ίσιωμα με πιστολάκι, ακόμη και το απλό στέγνωμα, ταλαιπωρεί πολύ τα μαλλιά.

Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να λάβεις τα μέτρα σου και να σου αποκαλύψουμε ότι υπάρχει φυσικός τρόπος για να βγεις έξω με ολόισιο μαλλί σα να είναι κομμωτηρίου!

  • Ανακάτεψε γάλα καρύδας με μισό φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού.
  • Βάλε το μίγμα σε ένα μπολ κι ανακάτεψέ το πολύ καλά.
  • Στην συνέχεια τοποθέτησέ το στο ψυγείο κι άφησέ το μέχρι να πήξει.
  • Μόλις συμβεί αυτό, άπλωσέ το στα μαλλιά σου και κάνε μασάζ από τις ρίζες ως τις άκρες.
  • Τύλιξε τα μαλλιά σου με μία στεγνή πετσέτα κι άφησέ τα για μία ώρα περίπου μέχρι να στεγνώσουν. Μόλις τα αφήσεις θα δεις έκπληκτη ότι τα μαλλιά σου είναι ολόισια!

Είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούν κι αρκετές stars του εξωτερικού που θέλουν να έχουν υγιή μαλλιά, χωρίς να καίγονται με τα πιστολάκια και τα ψαλίδια.

 

Αν δεν έχεις γάλα καρύδας, μπορείς να ανακατέψεις 1/3 γάλα και 2/3 νερού σε ένα μπολ, να τα βάλεις σε δοχείου ψεκασμού και στην συνέχεια να ψεκάσεις τα μαλλιά σου όσο είναι στεγνά. Αφού τα χτενίσεις πολύ καλά, λούσου και θα διαπιστώσεις όταν στεγνώσουν ότι έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News