Κάνε κότσο τα μαλλιά σου και κοιμήσου!

By

Κι όμως, το διάβαζα τις προάλλες και δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Αυτό που έκανα τόσα χρόνια και μου έλεγαν ότι πρέπει να σταματήσω να κάνω αν θέλω να έχω τα μαλλιά της κεφαλής μου… it’s a thing!

Μπορεί όταν ήμουν μικρή να κοιμόμουν με τα μαλλιά μου πιασμένα κότσο, τα τελευταία χρόνια, όμως, έχω συνηθίσει να κοιμάμαι με τα μαλλιά μου ελεύθερα.

Το αποτέλεσμα είναι να ξυπνάω με ελαφρώς σπαστά εδώ και εκεί μαλλιά… πράγμα που σίγουρα δεν είναι το ιδανικό. Αφότου, λοιπόν, διάβασα πως είναι καλύτερο να κοιμάμαι με κότσο, αποφάσισα να επιστρέψω στην παλιά μου συνήθεια και αυτός είναι ο λόγος.

Όταν κοιμάσαι έχοντας κάνει έναν χαλαρό κότσο στα μαλλιά σου βοηθάς στο να μην μπερδεύονται και να μην ανακατεύονται στη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης, τα βοηθάς να μην φριζάρουν μιας και δεν θα τρίβονται όλο το βράδυ σε μια μαξιλαροθήκη όπως θα γινόταν αν τα είχες ελεύθερα. Επιπλέον, ο κότσος μπορεί να δώσει και όγκο στα μαλλιά σου και να τους δώσει τον ελαφρύ κυμματισμό που τόσο λαχταράς.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα