Κάντε τα μαλλιά σας να μακρύνουν σε χρόνο dt!

By

Έχω γίνει πραγματικά πολύ ανυπόμονη με το θέμα των μαλλιών μου. Θέλω να μακρύνουν τώρα χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς προσπάθεια και αναμονή μηνών. Γι’αυτό έψαξα και βρήκα όλους τους τρόπους που θα το πετύχω χωρίς ουσιαστικά να κάνω τίποτα (και χωρίς να ξοδευτώ βάζοντας extensions… γιατί ομολογώ πως το σκέφτηκα και αυτό).

Πράσινο τσάι

Μπορείς είτε να το πίνεις είτε να το βάζεις στα μαλλιά σου. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιείς και σαμπουάν που περιέχουν πράσινο τσάι ως βασικό συστατικό.

kl_mallia01

Πατάτες

Αυτό που μπορεί επίσης να βοηθήσει τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα είναι το νερό από το βράσιμο της πατάτας. Βράσε μερικές πατάτες, άφησε το νερό να κρυώσει και βάλ’το στα μαλλιά σου αφού λουστείς με το σαμπουάν σου.

Αυγά

Ανάμειξε ένα αυγό με 50γρ. ελαιόλαδο και βάλε το μείγμα στα μαλλιά σου. Μάζεψε τα μαλλιά σου με μία πετσέτα και άφησε τα για μια ώρα. Στη συνέχεια λούσε τα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε και κρέμα μαλλιών. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα