Κι όμως, μπορείς να αποκτήσεις αφέλειες χωρίς να έχεις! Δες πώς…

By

Η ιστορία της ζωής μου… όταν έχω αφέλειες τις πιάνω πάντα ψηλά με τσιμπιδάκια γιατί με ενοχλούν και όταν δεν έχω ζηλεύω κάθε θηλυκό που τις έχει μιας και τις θεωρώ απίστευτα σέξι και όμορφες.

Βρήκα, λοιπόν, τη λύση για να είμαι πάντα ευχαριστημένη. Στο παρακάτω video θα δεις πώς μια κοπέλα που δεν έχει αφέλειες, τις δημιουργεί μόνη της καταλήγοντας σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

kl_afeleies

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις κότσο τα μαλλιά σου (γιατί μόνο έτσι γίνεται να αποκτήσεις αφέλειες) και να φέρεις μπροστά στο μέτωπό σου τις άκρες των μαλλιών σου.

Αφού το κάνεις αυτό, μπορείς να βάλεις ένα όμορφο μαντήλι στα μαλλιά για να στερεώσεις καλά τις αφέλειες και να μην φαίνεται ότι είναι ψεύτικες. Έπειτα, με τη βοήθεια ενός σίδερου ισιώματος μπορείς να ισιώσεις τις αφέλειεές σου και να παίξεις μαζί τους δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο χτένισμα.

Δες και το video που ακολουθεί για να καταλάβεις καλύτερα τη διαδικασία και πιάσε δουλειά…

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα