Κι όμως, μπορείς να αποκτήσεις αφέλειες χωρίς να έχεις! Δες πώς…

By

Η ιστορία της ζωής μου… όταν έχω αφέλειες τις πιάνω πάντα ψηλά με τσιμπιδάκια γιατί με ενοχλούν και όταν δεν έχω ζηλεύω κάθε θηλυκό που τις έχει μιας και τις θεωρώ απίστευτα σέξι και όμορφες.

Βρήκα, λοιπόν, τη λύση για να είμαι πάντα ευχαριστημένη. Στο παρακάτω video θα δεις πώς μια κοπέλα που δεν έχει αφέλειες, τις δημιουργεί μόνη της καταλήγοντας σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

kl_afeleies

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις κότσο τα μαλλιά σου (γιατί μόνο έτσι γίνεται να αποκτήσεις αφέλειες) και να φέρεις μπροστά στο μέτωπό σου τις άκρες των μαλλιών σου.

Αφού το κάνεις αυτό, μπορείς να βάλεις ένα όμορφο μαντήλι στα μαλλιά για να στερεώσεις καλά τις αφέλειες και να μην φαίνεται ότι είναι ψεύτικες. Έπειτα, με τη βοήθεια ενός σίδερου ισιώματος μπορείς να ισιώσεις τις αφέλειεές σου και να παίξεις μαζί τους δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο χτένισμα.

Δες και το video που ακολουθεί για να καταλάβεις καλύτερα τη διαδικασία και πιάσε δουλειά…

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα