Κοιμήθηκες με το μακιγιάζ; Να τι πρέπει να κάνεις το επόμενο πρωί!

By

Όταν ήμουν μικρότερη το έκανα συχνά. Κοιμόμουν πάντα με το μακιγιάζ γιατί δεν έβρισκα το λόγο να μπω στη διαδικασία να το βγάλω ενώ ήμουν τόσο κουρασμένη. Τώρα, φυσικά, δεν περνάει μέρα που να μην το βγάλω. Εκτός… από το προηγούμενο Σάββατο που πήγα σε έναν γάμο και γύρισα τόσο κουρασμένη που δεν σκέφτηκα καν να μπω στη διαδικασία. Εσένα σου συμβαίνει να κοιμάσαι με το μακιγιάζ που και που; Αν ναι, δες τι μπορείς να κάνεις το επόμενο πρωί για να φέρεις την επιδερμίδα σου στα ίσια της.

Πάρε το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ και αφαίρεσε προσεκτικά το μακιγιάζ από τα μάτια και το υπόλοιπο πρόσωπό σου.

kl_makigiaz

Ανακάτεψε σε ένα μπολάκι ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και κάνε με το μείγμα ένα απαλό peeling στο πρόσωπο.

Έπιετα αφού το ξεπλύνεις καλά, άπλωσε μια μάσκα με άργυλο. Άφησέ την για 10-15 λεπτά και ξέπλυνε το πρόσωπο με χλιαρό νερό. Η μάσκα αργίλου θα καθαρίσει σε βάθος τους πόρους σου από τα υπολείμματα του μακιγιάζ.

Τέλος, βάλε την ενυδατική σου κρέμα και είσαι έτοιμη. Αν τυχαίνει και έχεις μια κάψουλα βιταμίνης Ε στο νεσεσέρ σου, άδειασε το περιεχόμενό της σε λίγη ενυδατική κρέμα και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου. Διαφορετικά αρκέσου στην ενυδατική κρέμα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News