Κούρεμα, χτένισμα και περιποίηση μαλλιών σε απίστευτες τιμές! Μόνο εδώ!

By

Επειδή κάθε γυναίκα όταν μπαίνει το φθινόπωρο και γενικά αλλάζει ο καιρός και η εποχή θέλει να ανανεωθεί, να αλλάξει κούρεμα, να κάνει ένα ωραίο χτένισμα ή απλά να κάνει μια περιποίηση σε μαλλιά και νύχια, εγώ είμαι εδώ για να σου πω που θα πας για να τα κάνεις όλα σε πολύ καλές τιμές.

Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεθείς σε έναν χώρο όπου θα απολαύσεις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος. Αυτό δεν θέλεις;

Στον πολυχώρο ομορφιάς της Ναταλίας Γεωργαντά θα βρεις τα πάντα. Πρόκειται για έναν χώρο 500 τμ όπου μπορείς να βρεις κομμωτήριο, να κάνεις αποτρίχωση, να περιποιηθείς τα νύχια σου και να αγοράσεις και ό,τι χρειάζεσαι σε δερμοκαλλυντικά για τα οποία θα έχεις και έκπτωση μέχρι και 40% καθημερινά.

Ο απίστευτος αυτός πολυχώρος βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 144 στους Αμπελόκηπους όπου μπορείς να πας πανεύκολα με το μετρό.

Για να πάρεις μια γεύση από τις εκπληκτικές υπηρεσίες το keepup.gr και η Ναταλία Γεωργαντά σου κάνουν δώρο ένα κούρεμα, μια θεραπεία αναδόμησης μαλλιών και ένα χτένισμα συνολικής αξίας 70 ευρώ. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει αυτή τη στιγμή στο facebook κάνοντας κλικ εδώ.        

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News