Κρυολιπόλυση στο Skin Medical Secrets: O πιο καλοκαιρινός διαγωνισμός!!!

By

Αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάζουμε Kryo Kontur Κρυολιπόλυση στο Skin Medical Secrets!

Κορίτσια μου αγαπημένα, σας το έχω πει πως για όλα υπάρχουν λύσεις! Σήμερα θα σας πω συγκεκριμένα όμως για το λίπος στην κοιλίτσα και στους μηρούς. Δε θα κάνουμε ασκήσεις, αλλά κρυολιπόλυση!

Ακούς συχνά για αυτού του είδους τις μη επεμβατικές μεθόδους αλλά διστάζεις να τις δοκιμάσεις.

Έχουν αποτέλεσμα; Διαρκεί; Πονάει; Ερωτήσεις που τις κατανοώ πλήρως. Για αυτό και έκανα το τεστ, για να σου δώσω απαντήσεις από πρώτο χέρι!

photo 2 (4)

Και για αυτό επισκέφτηκα το Skin Medical Secrets και την Dr Αγνή Αλμπανοπούλου! 

photo 2 (2)

Για όσες φεύγετε διακοπές τον Αύγουστο αλλά αγχώνεστε για το λιπάκι, είστε στο σωστό σημείο!

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά

Τι είναι η Kryo Kontur κρυολιπόλυση 

Είναι η καταλληλότερη ιατρική μέθοδος που βασίζεται στην καινοτόμο, αξιόπιστη Γερμανική τεχνολογία κρυολιπόλυσης, είναι από τις πιο πρωτοποριακές μεθόδους αφαίρεσης επίμονου λίπους από περιοχές του σώματος όπως το στομάχι, οι γοφοί, το εσωτερικό και το εξωτερικό των μηρών (ψωμάκια)! Και ναι, κάνει δουλειά!

Ποια είναι η διαδικασία

Τα πράγματα είναι απλά. Ξαπλώνεις αναπαυτικά, εκθέτεις σε θέα το σημείο που σε προβληματίζει και ξεκινάμε! Πρώτα τοποθετείται ένα κομμάτι γάζας το οποίο θα σε “παγώσει” ευχάριστα!

photo 4

Στη συνέχεια γίνεται η τοποθέτηση της κεφαλής του Kryo Kontur  και αυτό ήταν!

photo 3 (2)

Θα αρχίσει να “ρουφάει” το λίπος της περιοχής που έχεις θέμα (σαν ηλεκτρική σκούπα θα το νιώσεις)! Στην ουσία αυτό που συμβαίνει είναι ότι “μαζεύει” και ψύχει το συσσωρευμένο λίπος. Να σε πληροφορήσω ότι είναι ανώδυνο, αν φοβάσαι ότι θα πονέσεις!

photo 1 (2)

Σε μια ώρα είσαι έτοιμη ( στην περίπτωση των μηρών λόγω της αλλαγής της κεφαλής θα πρέπει να υπολογίσεις ένα 2ωρο) με ένα κοκκίνισμα το οποίο θα υποχωρήσει στις επόμενες μέρες! Το αποτέλεσμα θα φανεί σταδιακά μέσα σε ένα μήνα!

Μπορείς να επαναλάβεις την διαδικασία μετά από 3 μήνες, αν και εφόσον το χρειάζεσαι!

SOS: Αν έχεις ελάχιστη κοιλίτσα θα πρέπει να δεις την μεσοθεραπεία! Το Kryo Kontour είναι για πιο έντονη συσσώρευση λίπους! 

Τι πρέπει να κάνεις μετά

Πολύ, πολύ, πολύ νερό για να αποβάλλει ο οργανισμός το κακό λίπος, αυτό που παγώσαμε! Ισορροπημένη διατροφή εννοείται – δεν τρώμε ό,τι να’ ναι –  και σούπερ ψυχολογία γιατί σε ένα μήνα θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα!

With Love: Αγάπησα τα κορίτσια που με περιποιήθηκαν, την Εύα και την Αγγελική! Και ένα ζεστό, από καρδιάς ευχαριστώ στην Dr. Αγνή Αλμπανοπούλου!

Και επειδή στο KeepUp μοιραζόμαστε το καλό, ετοιμάσου να ζήσεις και εσύ, αν είσαι μία από τις 3 τυχερές, την Kryo Kontur Κρυολιπόλυση εμπειρία! Ναι, σωστά διάβασες!

13412992_1009461392471342_7129917902599974361_n (1)

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μπαίνεις ΕΔΩ, κάνεις like & share το νέο και μοιράζεσαι μαζί μας το σημείο του σώματός σου που θα ήθελες να βελτιώσεις!

website Skin Medical Secrets 

fb Skin Medical Secrets

Υψηλάντου 49-51, 11521

Κολωνάκι

Tel. +30 2107210636

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News