Ξεράθηκε η μάσκαρα; Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο θα δώσεις και πάλι ζωή στο αγαπημένο σου προϊόν

By

Οι γυναίκες ξοδεύουμε σχεδόν κάθε μήνα ένα σημαντικό ποσό από το πορτοφόλι μας για να πραγματοποιήσουμε αγορές προϊόντων περιποίησης και καλλυντικών που θα διατηρήσουν την εικόνα μας αψεγάδιαστη και εντυπωσιακή σε κάθε μας βήμα.

Ένα από τα προϊόντα αυτά που θεωρούνται «απαραίτητα» είναι και η μάσκαρα. Μια της πινελιά στις βλεφαρίδες είναι αρκετή για να δώσει στο βλέμμα μας την αίσθηση της φρεσκάδας και την όψη της νεανικότητας.

Παρόλα αυτά, η καθημερινή χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος και μάλιστα πολύ περισσότερο από μια φορές και η επαφή του με τον αέρα, όταν το σωληνάριο παραμένει για αρκετή ώρα ανοιχτό, έχουν ως αποτέλεσμα η μάσκαρα να ξεραίνεται και να μην είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί πια…

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε!

Η πραγματικότητα μοιάζει να είναι διαφορετική, χάρη σε άλλα προϊόντα που υπάρχουν ήδη στο σπίτι μας και αν σκεφτούμε ότι έχουν περισσότερες από μια χρήσεις, θα μας λύσουν τα χέρια.

Εγώ το εφάρμοσα λοιπόν στην περίπτωση της ξεραμένης μου μάσκαρα και εντυπωσιάστηκα. Τι ακριβώς έκανα για να την επαναφέρω στη ζωή;

Είχα την ιδέα να ρίξω μερικές σταγόνες από τα φυσικά δάκρυα που έχω αγοράσει για να ενυδατώνω τα μάτια μου. Ναι, ναι, πολύ καλά διάβασες. Ανοιξα το σωληνάριο του προϊόντος, έριξα μέσα μερικές σταγόνες από αυτά τα δάκρυα κι αφού έκλεισα καλά το σωληνάριο, ανακίνησα τη συσκευασία. Η μάσκαρα έγινε πραγματικά σαν καινούρια, διότι μέσα στο σωληνάριο φυσικά υπήρχε ακόμα προϊόν, με τη διαφορά ότι ήταν ξεραμένο.

Μια άλλη εξίσου αποτελεσματική λύση που θα μπορούσα να επιλέξω είναι να ρίξω μερικές  σταγόνες από έλαιο καρύδας ή αμυγδαλέλαιο και αφού κλείσω το σωληνάριο να το ανακινήσω καλά και να αφήσω το προϊόν να μαλακώσει.

Αν έχεις αντιμετωπίσει και εσύ αυτήν την κατάσταση, δοκίμασε τα παραπάνω κόλπα και θα με θυμηθείς!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News