Κυματιστά μαλλιά με 2 κινήσεις (χωρίς σίδερο)

By

Σε μια άκυρη συζήτηση που έκανα χθες με το αγόρι μου προέκυψε το εξής δίλημμα: Θα ήθελα να είχα προσωπικό σεφ να μου μαγειρεύει τα πάντα-από πρωινό μέχρι βραδινό-ή αν θα ήθελα να είχα προσωπικό κομμωτή και μακιγιέρ που θα με βάφει και θα με χτενίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω την απάντηση που έδωσα: Να έχω κομμωτή και μακιγιέρ.

Είμαι τόσο απασχολημένη και δουλεύω τόσες πολλές ώρες που το μόνο που θα ήθελα θα ήταν ένας κομμωτής και μια μακιγιέρ να με ετοιμάζουν το πρωί για τη δουλειά, το απόγευμα για το γυμναστήριο αλλά και για όλες τις εξόδους, τις φωτογραφίσεις και τα video μου.

baker_mallia01

baker_mallia02

Αυτός, λοιπόν, είναι ο λόγος-μέχρι να αποκτήσω τον δικό μου κομμωτή-που βρήκα τον πιο απλό, με 2 κινήσεις τρόπο για να κάνω κυμματιστά τα μαλλιά μου. Δες το video που μόλις ανέβασα στο youtube και θα καταλάβεις για τι μιλάω… (Λίγο πριν κοιμηθώ, έκανα τα μαλλιά μου δύο κεφτεδάκια, τα έπιασα με δύο λαστιχάκια και έπεσα για ύπνο έτσι. Το πρωί έλυσε τους κεφτέδες και το αποτέλεσμα πρέπει να το δεις). Έχω ενθουσιαστεί τόσο που θέλω να το κάνω κάθε βράδυ!!

Love, Emily

My links:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/bakerandbeautiful/
INSTAGRAM: https://instagram.com/emilyvagia/
TWITTER: https://twitter.com/amaliavagia
PINTEREST: https://www.pinterest.com/emilyvagia/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News