Lifting προσώπου και λαιμού χωρίς νυστέρι και Vampire’s Facelift-Μάθε τα νέα πρώτη!

By

Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν τρέχω πίσω από γιατρούς για να κάνω επεμβάσεις στο πρόσωπό μου. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι και δεν έχω αυτήν την ματαιοδοξία που θα με στείλει στην καρέκλα του πλαστικού χειρουργού. Ωστόσο πριν λίγες ημέρες συναντήθηκα με μία φίλη 40 και κάτι, ηλικιακά, η οποία φαινόταν θαρρείς ήταν 25 χρονών. Είχε μία λάμψη στο πρόσωπό της η οποία σε τύφλωνε. “Τι έκανες παιδί μου, botox”; Τη ρώτησα. “Lifting προσώπου και λαιμού”, μου απαντά. “Θέε μου, εσύ που φοβάσαι τα νυστέρια πήγες σε πλαστικό’”; Τη ρωτάω έντρομη. “Όχι φυσικά αγάπη μου. Στην Αγνή Aλμπανοπούλου πήγα, τη θεά δερματολόγο η οποία μου έκανε την τελευταία “θεραπεία ομορφιάς’’ “, μου απαντά και με αποστομώνει. Ήθελα να μάθω τα πάντα για αυτήν κι αμέσως ζήτησα να κάνω ένα ραντεβού μαζί της για να μου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη νέα μέθοδο χωρίς νυστέρι.

Συνδυασμός Lifting προσώπου και λαιμού χωρίς νυστέρι και Vampire’s Facelift (PRP)

H αισθητική δερματολογία προσφέρει ένα μεγάλο εύρος συνδυασμού θεραπειών αντιγήρανσης και αναγέννησης στο skin medical secrets.  Ένας από αυτούς τους συνδυασμούς δεν είναι άλλος από την νέα τάση της εποχής μας, του μη επεμβατικού Lifting με απορροφήσιμα νήματα PDO και της αυτόλογης μεσοθεραπείας με διάστημα 20 ημερών. Το αποτέλεσμα των 2 αυτών θεραπειών είναι λίφτινγκ εφέ, ανόρθωση δηλαδή προσώπου και λαιμού και ανάπλαση, λάμψη και λείανση της επιδερμίδας στο δεύτερο στάδιο.

vampires

Ενδείκνυται για άτομα που θέλουν ν’ αποφύγουν το νυστέρι ενώ δεν αφήνει σημάδια και  ουλές στο δέρμα έχοντας μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας.

Το lifting χωρίς νυστέρι με PDO νήματα σχηματίζει ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του λαιμού ενώ είναι απολύτως ασφαλές. Η όλη θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά με τοπική αναισθησία ή αναισθητική κρέμα για μηδαμινό πόνο. Το αποτέλεσμα της ανόρθωσης φαίνεται απευθείας, όμως σε 4 με 6 μήνες αφού συνεχίσουμε και με αυτόλογη μεσοθεραπεία, τα αποτελέσματα είναι άψογα και εντυπωσιακά και με διάρκεια έως και δύο χρόνια.

pdo

Με την πάροδο 20 ημερών, η ασθενής έρχεται στο ιατρείο για την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP ή όπως είναι ευρέως γνωστό στο Hollywood, Vampire’s Facelift.

Ονομάζεται αυτόλογη διότι χρησιμοποιούμε “υλικό” από τον ίδιο τον οργανισμό του ασθενούς. Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Πραγματοποιείται αιμοληψία ίδιας ποσότητας με αυτή μιας εξέτασης αίματος και στην συνέχεια το αίμα αυτό φυγοκεντρείται από όπου και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, σε πλάσμα, σε αιμοπετάλια και σε  λευκά αιμοσφαίρια. Μέρος του εμπλουτίζεται με ενεργοποιητές των αιμοπεταλίων και αυτό είναι το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε για την έγχυση. Η πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων πρακτικά είναι μηδαμινή λόγω της αυτόλογης φύσης της βιολογικής αυτής θεραπείας.

Κατά την έγχυση στο πρόσωπο και τον λαιμό ουσιαστικά πετυχαίνουμε καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση του δέρματος, τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων του δέρματος και προσέλκυση και δημιουργία νέων ινοβλαστών. Τα θρεπτικά συστατικά του πλάσματος (όπως υδατάνθρακες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κλπ) βοηθούν  στη θρέψη, την ενυδάτωση και την σφριγηλότητα του δέρματος έχοντας αντιοξειδωτική δράση με στόχο μια ολική καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης.

Τα νέα όπως βλέπεις είναι ευχάριστα αν είσαι από τις γυναίκες που βλέπουν νυστέρι και φεύγουν μίλια μακριά!

agni albanopoulou

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News