Μακιγιάζ για Τεμπέλες: Γίνε κούκλα χωρίς να κουραστείς καθόλου με… tontouring!

By

Είμαι από τις γυναίκες που βαριούνται υπερβολικά πολύ να βαφτούν. Πόσο μάλλον τα πρωινά που τρέχω σαν τρελή να προλάβω να τα κάνω όλα πριν φύγω για το γραφείο. Έτσι, ψάχνω λύσεις για να βάφομαι χωρίς να τρώω πολύ χρόνο.

Το tontouring είναι το νέο makeup trend που θα σου εξοικονομήσει χρόνο και κόπο. Είναι στην ουσία το ίδιο με το contouring το οποίο εφαρμόζεις κάθε μέρα βάζοντας δύο αποχρώσεις foundation στο πρόσωπό σου με σκοπό να τονίσεις τις γωνίες του, αλλά έχει πιο “μόνιμο” αποτέλεσμα μιας και το κάνεις μόνο μια φορά την εβδομάδα. Έχει, δηλαδή, το ίδιο αποτέλεσμα με το contouring αλλά είναι πιο μόνιμο και δεν χρειάζεται να το κάνεις καθημερινά.

kl_tontouring01

Πώς γίνεται…

Στην ουσία απλώνεις μια μικρή ποσότητα self tan στα σημεία που έβαζες τη σκούρα απόχρωση του foundation (δηλαδή στα μάγουλα, κάτω από τα μήλα, στα άκρα της μύτης και στα πλαϊνά της, στο πηγούνι και κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών.

Ξεκίνα παίρνοντας ένα πινέλο. Άπλωσε το προϊόν και προσπάθησε να το σβήσεις σωστά στα τελειώματα. Μην χρησιμοποιήσεις άλλα bronze προϊόντα και ολοκλήρωσε το λουκ σου με ρουζ στα μήλα και στα ζυγωματικά.

Κάνε το ίδιο μια φορά την εβδομάδα και θα είσαι θεά χωρίς να κάνεις σχεδόν τίποτα για 7 ολόκληρες μέρες.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News