Μαύρο τσάι: Οι 3 πολύτιμες beauty χρήσεις του

By

Αν και το μαύρο τσάι αποτελεί υγιεινή πηγή καφεΐνης και ενισχύει τη καλή λειτουργία του μεταβολισμού μας, αυτή τη φορά δε θα μιλήσουμε για τις πολύτιμες ιδιότητές του στην υγεία και διατροφή μας αλλά στο δέρμα μας.

Σ’ αυτό το κείμενο άσε για λίγο το πολύτιμο πράσινο τσάι και βράσε λίγο νερό για να ετοιμάσεις ένα φλιτζάνι μαύρο τσάι. Σου παρουσιάζω παρακάτω 3 beauty χρήσεις του μαύρου τσάι, που θα σε ενθουσιάσουν.

Μαύρο τσάι για τα πρησμένα μάτια και τους μαύρους κύκλους
Βράσε 2 φλιτζάνια μαύρο τσάι και βάλτα στο ψυγείο. Άφησε τα για περίπου 2 ώρες και στη συνέχεια βρέξε καλά μ΄αυτό δύο κομμάτια βαμβάκι και τοποθέτησέ τα στα μάτια σου για 15 λεπτά.

mauro-tsai

Μαύρο τσάι για τα σπυράκια
Αν αισθάνεσαι πως ένα σπυράκι σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του στο πρόσωπο σου, δεν έχει παρά να βράσεις λίγο μαύρο τσάι. Βγάλε το φακελάκι και άφησε το να κρυώσει για 2-3 λεπτά. Όσο είναι ακόμα ζεστό, βάλε το φακελάκι για περίπου 10 λεπτά στο «επίφοβο» σημείο. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου.

Μαύρο τσάι για τα θαμπά μαλλιά
Ετοίμασε λίγο μαύρο τσάι και λούσου για 15-10 λεπτά πριν κάνεις μπάνιο. Στη συνέχεια εφάρμοσε κανονικά το σαμπουάν και θα δεις τα μαγικά αποτελέσματα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News