Μεσοθεραπεία έχεις κάνει; Θα πάθεις πλάκα!!

By

Θέλεις να εξαλείψεις τις λεπτές γραμμές, να αναπλάσεις και να ανορθώσεις την επιδερμίδα σου με ένα τσιμπηματάκι;

H μοναδικότητα του Υγρού lifting με κάνουλα είναι πως μας επιτρέπει με δύο μόνο εισόδους, “ακτινωτά” και σε βάθος, να εξαπλώσουμε το υαλουρονικό οξύ για να πετύχουμε lifting στη στιγμή. Και αυτό χωρίς μώλωπες και πολλαπλά “τσιμπηματάκια” λόγω της χρήσης κάνουλας!

Καθώς μεγαλώνουμε, το πρόσωπο αρχίζει να χάνει κολλαγόνο και ελαστίνη, αυτή η απώλεια συμβάλλει στη χαλάρωση του προσώπου. Η απώλεια του όγκου του προσώπου και της ελαστικότητας οδηγεί επίσης στο σχηματισμό των ρυτίδων, γραμμών και πτυχώσεων.

Το υγρό λίφτινγκ είναι μια τεχνική για την έγχυση προηγμένων  ενέσιμων εμφυτευμάτων, όπως το υαλουρονικό οξύ ή το PRP, για την ανύψωση και τη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου. Το μη χειρουργικό υγρό λίφτινγκ  μπορεί να εφαρμοστεί για να επιτευχθεί οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

  • Απαλή ανύψωση στοχευμένα ή συνολικά των χαρακτηριστικών του προσώπου
  • Μείωση σε ρυτίδες ή πτυχώσεις
  • Αποκατάσταση της φυσικής καμπύλης του περιγράμματος του προσώπου
  • Μια πιο ξεκούραστη, ενεργητική όψη
  • Διόρθωση περιγράμματος χειλιών

Σε ορισμένους ασθενείς ο στόχος ενός υγρού λίφτινγκ είναι να “ανασηκωθεί”  ολόκληρο το πρόσωπο. Σε άλλες περιπτώσεις, ο στόχος είναι να ανασηκωθούν   ή να διορθωθεί το περίγραμμα σε ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ποια είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων;

Το υγρό λίφτινγκ διαρκεί συνήθως από ένα έως δύο έτη, ανάλογα με τα fillers που χρησιμοποιούνται. Εάν εφαρμοστεί συνδυαστικά με μπότοξ, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν ακόμη περισσότερο.

Πρόσωπο λαμπερό & σφριγηλό, χωρίς λεπτές γραμμές με PRP Αυτόλογης μεσοθεραπείας & δερμοαπόξεση με διαμάντια.

Η Δερμοαπόξεση με διαμάντια επιτυγχάνει πλήρη απομάκρυνση του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα λείο, φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο!

Το Endouceur dermolissage είναι ένα ειδικό μηχάνημα που αποτελείται από ένα κύλινδρο από ανοξείδωτο ατσάλι με συγκολλημένα βιομηχανοποιημένα διαμάντια όπου επιτυγχάνει πλήρη απομάκρυνση του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα λείο, φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο!

Σημαντικό είναι ότι κατά την θεραπεία εγχέεται από την ειδική κεφαλή-ανάλογα με την ηλικία & την κατάσταση του δέρματος- Vitamin C, Υαλουρονικό Οξύ, Salicylic Acid σε λευκαντικό ή ενυδατικό διάλυμα! Ιδανικό εκτός από το πρόσωπο, για το λαιμό & το μπούστο!

Είναι αλήθεια πως η μέθοδος Endouceur dermolissage είναι ότι πιο καινοτόμο έχει να παρουσιάσει σήμερα ο χώρος του microdermabrasion. Η μοναδικότητα και η καινοτομία του Endouceur dermolissage βρίσκεται στο συνδυασμό δερματοαπόξεσης και ταυτόχρονης έγχυσης ειδικού καλλυντικού στο δέρμα τη στιγμή της απολέπισής του.

Στο Skin Medical Secrets το Endouceur dermolissage είναι ιδανικό για θεραπείες αντιγήρανσης, ακμής, κηλίδων και φυσικά επιτρέπει στον ασθενή την άμεση επιστροφή στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Με την δερμοαπόξεση με διαμάντια επιτυγχάνουμε:

Βαθύ ιατρικό καθαρισμό προσώπου, στήθους ή ράχης

Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας

Λείανση και βελτίωση της υφής του δέρματος

Λάμψη και μείωση των πανάδων

Λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών

Μείωση των ουλών ακμής (συνήθως χρειάζεται ένας κύκλος 8 θεραπειών)

Ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούριου κολλαγόνου

Καλύτερη ροή της λέμφου και μείωση των οιδημάτων (πρηξίματα)

Οι συχνότερες περιοχές που κάνουμε δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι το πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ,  ράχη, χέρια, αλλά και όπου αλλού στο σώμα μας θέλουμε αναζωογόνηση και βελτίωση της υφής του.

Στο πρόσωπο δε, ο συνδυασμός στο ίδιο ραντεβού με PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία προσδίδει επιδερμίδα λαμπερή, σφριγηλή, χωρίς δυσχρωμίες και λεπτές γραμμές!

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP ή  όπως είναι ευρέως γνωστό στο Hollywood, Vampire’s Facelift, ονομάζεται αυτόλογη διότι χρησιμοποιούμε «υλικό» από τον ίδιο τον οργανισμό του ασθενούς. Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Πραγματοποιείται αιμοληψία ίδιας ποσότητας με αυτή μιας εξέτασης αίματος και στην συνέχεια το αίμα αυτό φυγοκεντρείται από όπου και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, σε πλάσμα, σε αιμοπετάλια και σε  λευκά αιμοσφαίρια. Μέρος του εμπλουτίζεται με ενεργοποιητές των αιμοπεταλίων και αυτό είναι το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε για την έγχυση. Η πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων πρακτικά είναι μηδαμινή λόγω της αυτόλογης φύσης της βιολογικής αυτής θεραπείας.

Κατά την έγχυση στο πρόσωπο ή και τον λαιμό ουσιαστικά πετυχαίνουμε καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση του δέρματος, τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων του δέρματος και προσέλκυση και δημιουργία νέων ινοβλαστών. Τα θρεπτικά συστατικά του πλάσματος (όπως υδατάνθρακες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κλπ) βοηθούν  στη θρέψη, την ενυδάτωση και την σφριγηλότητα του δέρματος έχοντας αντιοξειδοτική δράση με στόχο μια ολική καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία, στην συνέχεια, αξιοποιεί το πλάσμα του αίματος (PRPs-platelet rich plasma) με σκοπό οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες να ενεργοποιήσουν τα βλαστοκύτταρα που πολλαπλασιάζονται, επιδιορθώνοντας έναν ταλαιπωρημένο ιστό.

Τις τρέχουσες ημέρες μετά την θεραπεία αλλά και με την πάροδο ενός 6μήνου έχουμε εμφανή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, ολική αναδόμηση, εξάλειψη πολύ λεπτών γραμμών και ρυτίδων, σύσφιξη δέρματος λόγω της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και μείωση της υπερμελάγχρωσης! Παρατηρείται στην επιδερμίδα μας μια ερυθρότητα η οποία σταδιακά θα υποχωρήσει ενώ πιθανές εκχυμώσεις ή μικρά οιδήματα υποχωρούν τις επόμενες 2-3 ημέρες.

Να σημειωθεί πως δεν εφαρμόζεται σε ασθενείς με HIV, σε εγκύους ή σε ασθενείς που λαμβάνουν αντιαιμοπεταλιακή αγωγή. Εάν είστε κατάλληλες για αυτή τη θεραπεία, η Δρ Αλμπανοπούλου στο Skin Medical Secrets λαμβάνει το ακριβές ιατρικό σας ιστορικό, θα σας υποδείξει τις σωστές λύσεις με απόλυτη για εσάς ασφάλεια.

Δες στο video που ακολουθεί πώς γίνεται το prp και η δερμοαπόξεση με διαμάντια.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News