Δεν σου αρέσει το σχήμα των φρυδιών σου; Κάνε Microblading

By

Τα έχεις ακούσει όλα, τα έχεις δει όλα, τα έχεις δοκιμάσει αλλά το σχήμα των φρυδιών σου δεν σε ικανοποιεί!

Θέλεις να φαίνεται φυσικό, να μην είναι έντονο, να μην είναι έντονο και ψεύτικο όπως αυτά που βλέπεις και θέλεις να πιάσεις το ντεμακιγιάζ και να τα ξεβάψεις ή να ρωτήσεις την κοπέλα με το φρύδι tattoο που το έκανε για να μην πας και εσύ! Σε νιώθω, το ξέρω το συναίσθημα…

Δεν είμαστε βλέπεις όλες  Cara Delevingne, να έχουμε το φρύδι σαν του Καραμανλή, να κάνουμε δυο ψαλιδιές και ένα βούρτσισμα και έξω από το σπίτι!

Για αυτό με το που εντόπισα το Microblading και μετά από έρευνα και video προβολές έκατσα να σου γράψω! Η νέα μέθοδος σου υπόσχεται να σε απαλλάξει από το βάσανο της ζωγραφικής – που όσο ταλέντο και να έχεις δεν παλεύεται σε καθημερινή βάση – και από το φόβο της μονιμότητας ενός αποτυχημένου μόνιμου μακιγιάζ!

Δες το video για να καταλάβεις τη διαφορά 

http://https://youtu.be/AddM1LafzIM?t=73

Τι είναι το microblading

Μια ιαπωνική μέθοδος βαφής με το χέρι για το τέλειο σχήμα φρυδιών! Με αυτήν την μέθοδο οι χρωστικές ουσίες τοποθετούνται στο δέρμα με το χέρι χρησιμοποιώντας ενα λεπιδάκι το οποίο αποτελείται από πολύ λεπτές βελόνες. Με απαλή πίεση γλιστράει πάνω στο δέρμα αποθηκεύοντας τις χρωστικές ουσίες στην επιδερμίδα σχηματίζοντας μια λεπτή γραμμή. Οι γραμμές είναι τόσο λεπτές ώστε το σχεδιασμένο φρύδι διακρίνεται δύσκολα από το πραγματικό.

Σε ποιες απευθύνεται;

Το microblading είναι κατάλληλο για όσες είναι δυσαρεστημένες με το σχήμα τους και την πυκνότητα των φρυδιών τους αλλά και για όσες έχουν χάσει τριχες λόγω ασθένειας.

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται;

Δεν επιτρέπεται σε περιοχές με αλλοίωση δέρματος, σε εγκυμοσύνη, σε δέρματα με αλλεργίες, καρκινώματα, κονδυλώματα, έρπης, λειχήνες, λεύκη, ψωρίαση, χηλοειδή, σε περιπτώσεις με καρδιακή νόσο, βηματοδότες, άτομα που κάνουνε λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων και λήψη κορτιζόνης.

Πόσο καιρό κρατάει, ποια είναι τα επόμενα βήματα και τι πρέπει να αποφύγουμε για να μας κρατήσει περισσότερο;

Το microblading ανάλογα με τον τύπο του δέρματος μας κρατάει από ενάμιση μέχρι τρία χρόνια, για να μας κρατήσει περισσότερο καιρό θα πρέπει στις τέσσερις εβδομάδες να το επαναλάβουμε, δεν πρέπει να εκτεθούμε στον ήλιο, δεν πρέπει να κάνουμε σάουνα ή να πάμε σε πισίνα, να αποφύγουμε το peeling για δύο βδομάδες εκεί που έχουμε κάνει microblading, να μην ξύνουμε την επουλωμένη περιοχή και θα πρέπει να το ενυδατώνουμε συνέχεια.

Πού θα το κάνεις 

Στα Βeauty Therapist θα συναντήσεις τη Ζέτα Νικολούλη, η οποία θα σου τα εξηγήσει όλα!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News