Μολύβι μέσα στο μάτι: Η make up artist Έλενα Χατζηνικολίδου σου δίνει τις συμβουλές της αποκλειστικά στο keepup.gr

By

Στα γιορτινά μακιγιάζ έχω δει τα πάντα. Τι θέλω να πω… Πολλές γυναίκες που δεν ξέρουν να βάφονται καλά μόνες τους, πέφτουν σε λάθη που βγάζουν μάτι. Ακόμη κι εγώ που δεν είμαι ειδική καταλαβαίνω τι χρειάζεται ένα μάτι. Για παράδειγμα αν είναι μικρό, δεν πρέπει να βάζεις μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του γιατί θα το κάνεις να φαίνεται ακόμη πιο μικρό. Γενικά έχω κάτι τέτοια κολλήματα γιατί τις γιορτινές μέρες βλέπεις τα πάντα όσον αφορά στο ντύσιμο και στο μακιγιάζ. Οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να φαίνονται όμορφες, βγαίνουν υπερβολικές τόσο που χαλάνε την ομορφιά τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις παρατηρήσει ακόμη κι εσύ, ότι κάποιες γυναίκες αν δε βάφονταν καθόλου θα ήταν πιο όμορφες! Εγώ λοιπόν, επειδή ακούω πολλές φίλες και γνωστές να μου λένε το κοντό τους  και το μακρύ τους για το μαύρο μολύβι μέσα στο μάτι, δεν έχασα χρόνο κι επισκέφθηκα την καλύτερη make up artist του χώρου, που δεν είναι άλλη από την Έλενα Χατζηνικολίδου. «Τελικά το μαύρο μολύβι μέσα στο μάτι μικραίνει ή όχι το μάτι»; Πριν πω καλημέρα, αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση που της έκανα.

molivi

Πάντα πρέπει να επιλέγουμε το σωστό προιόν για να το βάλουμε μέσα στο μάτι. Υπάρχουν δηλαδή ειδικα΄προιόντα που λέγονται κολ και μπαίνουν μέσα στο μάτι και δεν τρέχουν.

molivaki

Πρέπει να ακουμπάμε στις κάτω βλεφαρίδες έτσι ώστε να παίρνει σχήμα. Αν το βάλουμε  μόνο μέσα στο μάτι τότε θα το μικραίνουμε. Το κλειδώνουμε από κάτω χρησιμοποιώντας μία καφέ, κεραμιδί σκιά έτσι ώστε να δέσουμε το τελείωμα του μολυβιού με το σχήμα του ματιού για να μη μικρύνει. Κάνουμε δηλαδή contouring ακόμη και στο μάτι.

molivaki2

Δοκίμασέ το κι εσύ τον τρόπο αυτό και θα δεις ότι το μάτι σου θα μοιάζει γατίσιο, ακόμη κι αν δεν είναι, ενώ το σχήμα του δε θα μικρύνει καθόλου.

Βρες την Έλενα Χατζηνικολίδου στο φυσικό της χώρο

https://www.facebook.com/Elena.Chatzinikolidou/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News