Τα Μοναδικά Προϊόντα Ομορφιάς που Χρησιμοποιεί κάθε Γαλλίδα!

By

Δεν βάζουν στην επιδερμίδα τους όλα όσα βάζουμε εμείς. Κι όμως, είναι πανέμορφες, γεμάτες αέρα, φρεσκάδα και ζωντάνια. Στην καθημερινότητά τους χρησιμοποιούν μόνο τρία προϊόντα ομορφιάς τα οποία πέρα από πολύ εύχρηστα είναι και πολύ απλά. Για ρίξε μια ματιά…

Κάθε Γαλλίδα λανσάρει το ανεπιτήδευτο στιλ, το στιλ “μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι και βγήκα”. Δείχνουν φρέσκες χωρίς να προσπαθούν πολύ σκληρά. Δεν κάνουν πολλά αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ όμορφες. Τι κάνουν; Ποια προϊόντα έχουν πάντα στην τσάντα τους;

Κόκκινο κραγιόν: Ένα κόκκινο κραγιόν υπάρχει σε κάθε γυναικεία γαλλική τσάντα μιας και σύμφωνα με την Violette, την makeup artist του Dior, είναι απαραίτητο για κάθε Γαλλίδα. Πέρα από τη γνωστή του χρήση μπορείς να το χρησιμοποιείς για να καλύπτεις και τους μαύρους κύκλους. Δες πώς στο youtube video που ανέβασα πριν από λίγο καιρό.

BB Cream: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως makeup και ως κρέμα προσώπου και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται τόσο πολύ από τις Γαλλίδες.

Άρωμα: Δεν υπάρχει Γαλλίδα που να μην έχει ένα άρωμα-σήμα κατατεθέν το οποίο να φοράει στην καθημερινότητά της. Χρειάζεται να πω περισσότερα γι’αυτό το θέμα; Τα καλύτερα αρώματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή είναι γαλλικής προέλευσης.

Γενικότερα:

1. Για την περιποίηση του προσώπου τους χρησιμοποιούν συνήθως φαρμακευτικά προϊόντα γιατί τα εμπιστεύονται περισσότερο.

2. Μια στιλίστρια από το Παρίσι, η Clemence, λέει πως κάνει μάσκα στο πρόσωπό της κάθε πρωί την ώρα που κάνει το πρωινό της ντους. Με αυτόν τον τρόπο δεν χάνει καθόλου χρόνο για την περιποίηση του προσώπου της.

Εσύ ποια προϊόντα ομορφιάς δεν αποχωρίζεσαι ποτέ; Περιμένω την απάντησή σου στα σχόλια!

Love, Emily

My links:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/bakerandbeautiful/
INSTAGRAM: https://instagram.com/emilyvagia/
TWITTER: https://twitter.com/amaliavagia
PINTEREST: https://www.pinterest.com/emilyvagia/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News