5 βήματα για να κάνεις μόνη σου φυσικό λίφτινγκ προσώπου…με μακιγιάζ!

By

H πασίγνωστη celebrity makeup artist Amanda Shackleton αποκαλύπτει πώς μπορούμε να κάνουμε φυσικό λίφτινγκ στο πρόσωπό μας εύκολα και γρήγορα!

«Πρώτα βρες το σχήμα του προσώπου σου. Είναι οβάλ, μακρύ, στρογγυλό ή τετράγωνο; Μετά, φαντάσου ένα οβάλ τοποθετημένο επάνω στο πρόσωπό σου (αυτό είναι το τέλειο σχήμα προσώπου επειδή έχει ίσες αναλογίες από το μέτωπο μέχρι τα φρύδια, από τα φρύδια μέχρι την άκρη της μύτης και από την άκρη της μύτης μέχρι το πηγούνι). Μετά, από αυτή την εικόνα μπορείς να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο».

Βήμα 1

«Μου αρέσει να χρησιμοποιώ για σκίαση μια πούδρα περίπου δύο τόνους πιο σκούρα από την απόχρωση του δέρματος».

«Χρησιμοποίησε ένα πινέλο όχι πιο φαρδύ από 1,5 εκατοστό για να βάλεις την πούδρα και τίναξέ το για να φύγει το περίσσευμα. Μετά πέρνα απαλά το πινέλο στις περιοχές έξω από το οβάλ του προσώπου σου. Αυτό μαλακώνει τις γωνίες».

Μπορείς να επαναλάβεις μερικές φορές αν χρειάζεται για ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Βήμα 2

«Βάλε ένα μολύβι στην επάνω κορυφή του αφτιού σου, εκεί που συναντάει τον κρόταφό σου και σχημάτισε μία γωνία μέχρι να φτάσει τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σου. Επανάλαβε το βήμα 1 με την πούδρα στο σημείο που είναι έξω από το μολύβι και βάλε πούδρα περίπου στα 2/3 της γραμμής», λέει η Shackleton..

Βήμα 3

«Πρέπει να δημιουργήσεις ένα τρισδιάστατο εφέ στο πρόσωπο, έτσι παίξε με τα ανοιχτότερα και πιο σκούρα χρώματα για να πετύχεις τη σωστή εμφάνιση. Εγώ χρησιμοποιώ πούδρα που αντανακλά το φως ακριβώς πάνω από τη σκίαση στα μάγουλα».

Αναζωογόνησε την επιδερμίδα σου με το diy scrub που λατρεύουν οι Κορεάτισσες

Βήμα 4

Πρόσθεσε τη λάμψη στις περιοχές μέσα στο οβάλ. Ενώ με τη σκίαση προσπαθούμε να μικρύνουμε τις περιοχές του προσώπου έξω από το οβάλ, με τη λάμψη πρέπει να αναδείξουμε τις μέσα περιοχές για να τις κάνουμε να φαίνονται μεγαλύτερες.

Βήμα 5

Ολοκλήρωσε το make up με το αγαπημένο σου ρουζ.

5 μυστικά ομορφιάς που μας αποκαλύπτουν γνωστές αθλήτριες από όλο τον κόσμο

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News