Αν βάλεις κρέμα ματιών με αυτόν τον τρόπο θα δεις μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό σου

By

Αν έχεις βρει μια κρέμα ματιών που σου ταιριάζει τότε αρκεί να μάθεις πώς να την απλώνεις για να δεις τα καλύτερα αποτελέσματα στο πρόσωπο και στο βλέμμα σου. 

Η Jessica Weiser, MD, δερματολόγος και μέλος των επαγγελματικών σωματίων American Academy of Dermatology και American Society for Dermatologic Surgery αποκαλύπτει:  “η κρέμα ματιών θα πρέπει να εφαρμόζεται με απαλά χτυπηματάκια στην επιδερμίδα του κάτω βλεφάρου, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και προχωρώντας προς τα έξω, προς το πόδι της χήνας”. 

Το icy blonde είναι η μεγάλη επιστροφή της φετινής Άνοιξης

Η ίδια τονίζει να αποφεύγεις να βάζεις την κρέμα σου στο επάνω βλέφαρο γιατί εκείνο το σημείο ερεθίζεται εύκολα και έτσι μπορεί να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θα ήθελες.

Η Γαλλίδα Camille Obadia, που είναι ιδρύτρια του σπα Beaute Oblige και της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας Camille Obadia δηλώνει: “Να εφαρμόζεις πάντα με απαλά χτυπηματάκια την κρέμα ματιών χρησιμοποιώντας τον παράμεσο για μικρότερη πίεση στην ευαίσθητη επιδερμίδα”.

10 πράγματα που δεν ξέρουμε για το botox και τα fillers με υαλουρονικό οξύ

Η ίδια προσθέτει:  “Βάλε κρέμα ματιών αμέσως μόλις ξυπνήσεις το πρωί και άφησε να περάσουν περίπου 10 λεπτά πριν το μακιγιάζ για να αποφύγεις το πρήξιμο στα μάτια”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News