Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να αποκτήσεις τέλειους γλουτούς (και δεν έχει καμιά σχέση με γυμναστική)!

By

Μέχρι τώρα γνώριζες πως για να αποκτήσεις τέλειους γλουτούς έπρεπε να κάνεις χιλιάδες καθίσματα. Τι θα έλεγες αν σου έλεγα πως πλέον μπορείς να τα αποκτήσεις κάνοντας… απολύτως τίποτα. Το μόνο που θα χρειαστείς να κάνεις είναι ένα μικρό ηλεκτροσόκ.

Μπορεί η μέθοδος αυτή να πραγματοποιείται προς το παρόν μόνο στη Νέα Υόρκη αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να έρθει και στη χώρα μας. Να τι ακριβώς περιλαμβάνει η θεραπεία: Η διάρκειά της είναι 50 λεπτά και κοστίζει μόνο 150 δολάρια (τα οποία δεν είναι πολλά για αυτό που προσφέρει).

kl_opisthia01

Ξαπλώνεις σε ένα κρεβάτι-μασάζ με το σουτιέν και τα εσώρουχά σου ενώ η ειδικός καλύπτει το σώμα σου με μεγάλες κολλώδεις αυτοκόλλητες επιφάνειες που μοιάζουν με πολύ λεπτά μαξιλάρια. Τα μαξιλάρια αυτά χρησιμεύουν στο να σε συνδέουν με το μηχάνημα που κάνει ουσιαστικά τη δουλειά και ονομάζεται Caci Quantum.

Mην ανησυχείς, δεν θα νιώσεις σαν να σε διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Θα νιώσεις μια ελαφριά δόνηση σε όλο σου το σώμα.

Με αυτόν τον τρόπο θα είναι σαν να κάνεις ροκανίσματα ή καθίσματα. Στην ουσία θα είναι σαν να κάνεις με μια χρήση του μηχανήματος 360 τέλεια καθίσματα. Τέλειο;

Με μια θεραπεία θα έχεις αρκετά εμφανή αποτελέσματα αλλά για να πεις ότι έχεις το τέλειο αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να κάνεις γύρω στις 5 συνεδρίες. Αν, μάλιστα, συνδυάσεις τη θεραπεία με την άσκηση και τη σωστή διατροφή θα δεις αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News