Διπλοσάγονο τέλος με αυτά τα 5 τρικς (+ χωρίς να χρησιμοποιήσεις νυστέρι)

By

Εκείνες οι στιγμές που κοιτάω μια φωτογραφία μου και συνηδειτοποιώ πως κάτι κρέμεται κάτω από τον λαιμό μου είναι οι χειρότερές μου… Το διπλοσάγονο είναι ο εφιάλτης πολλών γυναικών και όλες μας θέλουμε να το αποχωριστούμε με τον πιο ανώδυνο τρόπο και χωρίς νυστέρι.

Ακολούθησε τα παρακάτω 4 τρικς και να είσαι σίγουρη πως το διπλοσάγονο θα φύγει πριν καλά καλά να το καταλάβεις.

Ξεκίνα face yoga Η yoga προσώπου μπορεί να σε βοηθήσει πολύ να μειώσεις σε μεγάλο βαθμό το διπλοσάγονό σου. Ειδικά αν το διπλοσάγονο οφείλεται σε αυξομειώσεις βάρους ή κληρονομικότητα, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείς από αυτό. Παρακάτω θα δεις ένα βιντεάκι που υπόσχεται να σου δείξει όλα τα μυστικά για να διώξεις το διπλοσάγονο. Εμένα πάντως με βοήθησε πολύ!

Βάζε ενυδατική κρέμα Οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζετε να βάζετε κρέμα στο πρόσωπο και ξεχνάτε τον λαιμό. Προσπάθησε να μην ξεχνάς αυτό το σημείο και άπλωσε την κρέμα κάνοντας ταυτόχρονα λίγο ελαφρύ μασάζ από το κάτω μέρος του λαιμού προς τα πάνω.

Βάλε ειδική μάσκα Το γνωρίζεις ότι υπάρχουν ειδικές μάσκες για το σαγόνι που υπόσχονται να μειώσουν το πρόβλημα κατά 3 εκατοστά; Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τις τοποθετήσεις στο δέρμα σου για περίπου μισή ώρα μια φορά την εβδομάδα.

Ξεκίνα γυμναστική για τον λαιμό και το σαγόνι Στο You Tube υπάρχουν αμέτρητα βίντεο που μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το διπλοσάγονο εύκολα και χωρίς νυστέρι!

DIY μάσκα για το διπλοσάγονο

  1. Ανακάτεψε 1 κ.γλ. λάδι μέντας με 1 κ.γλ. λάδι δεντρολίβανου και 1 κ.γλ. αμυγδαλέλαιο.
  2. Κάνε μασάζ στον λαιμό σου 2 φορές την εβδομάδα λίγο πριν κοιμηθείς, αφού πρώτα τοποθετήσεις στον λαιμό σου την κρέμα νυκτός.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News