Προσοχή στο πρόσωπό σας! Τι να κάνετε και τι όχι στο γυμναστήριο

By

Σίγουρα η γυμναστική είναι μία από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για καλή υγεία και ευεξία. Όποιος όμως επιλέγει το γυμναστήριο πρέπει να έχει στο νου του κάποιες βασικές αρχές, όσον αφορά το πρόσωπό του και την προστασία του πριν και μετά την άσκηση. Εκτός από το πολύ νερό που πρέπει να πίνουμε, για να διατηρούμε την κατάλληλη ενυδάτωση, υπάρχουν και κάποια ακόμα tips!

1. Αποφύγετε τη χρήση make up και προϊόντων μακιγιάζ. Οι δερματολόγοι τονίζουν ότι το δέρμα πρέπει να αφήνεται να αναπνέει.

2. Πλύντε το πρόσωπό σας μετά το τέλος της γυμναστικής, για να φεύγουν τα βακτήρια που τυχόν υπάρχουν και για να δροσιστεί η επιδερμίδα και να επανέλθει η θερμοκρασία της σε κανονικά επίπεδα.

3. Πάρτε μαζί σας καθαριστικά μαντηλάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαντηλάκια προσώπου, με ουδέτερο ph, για να διώξετε τυχόν βρωμιά και έξτρα λιπαρότητα.

4. Βρείτε την κατάλληλη πετσέτα γυμναστηρίου. Σίγουρα βαμβακερή και φρεσκοπλυμένη και μόνο δική σας .

Διαβάστε ακόμα: Οι πιο γνωστές stars μας δείχνουν βήμα βήμα πώς ξεβάφονται το βράδυ

5. Κρατήστε τα χέρια μακριά από το πρόσωπο. Όταν πιάνετε συνεχώς το πρόσωπο με τα χέρια, μεταφέρονται όλα τα μικρόβια σε αυτό.

6. Χρησιμοποιήστε πάγο. Μπορείτε να βάλετε λίγο πάγο στο στόμα σας, για να αποφύγετε την ερυθρότητα του προσώπου μετά τη γυμναστική.

Πηγή: ygeiaevexia.gr

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News