Τι πρέπει να προσέχεις όταν χρησιμοποιείς Silver σαμπουάν;

By

Aπό τη στιγμή που αποφάσισες να βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά ή να κάνεις ανταύγειες θα πρέπει να ξέρεις πως για να παραμείνει λαμπερό το ξανθό σου και να μην «κιτρινίσει» θα πρέπει να χρησιμοποιείς τα σωστά προιόντα. 

Το silver σαμπουάν είναι απαραίτητο στις γυναίκες με ξανθά μαλλιά και θα δώσει ένα πιο ψυχρό αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών σου. Τι πρέπει να προσέξεις όταν το χρησιμοποιείς;

1. Αγόρασε το κατάλληλο σαμπουάν- Πριν κάνεις την αγορά σου κάνε έρευνα αγοράς ώστε να βρεις ένα καλό και ποιοτικό σαμπουάν που θα χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σου. Μπορείς να ρωτήσεις στο κομμωτήριό σου ή να ψάξεις για κριτικές στο ίντερνετ.

2. Δώσε βάση στο χρώμα- Για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα θα πρέπει να αγοράσεις ένα σαμπουάν στο σωστό χρώμα. Το βαθύ μοβ θα κάνει δουλειά στα μαλλιά σου ενώ το ανοιχτό μοβ ή το διάφανο δεν θα τα βοηθήσει σχεδόν καθόλου.

14 παράξενες συνήθειες ομορφιάς των celebrities

3. Πρόσεξε την εφαρμογή- Αν έχεις ξανθά μαλλιά από τη ρίζα τότε βάλε μια γενναία ποσότητα στις ρίζες σου και άφησέ την να τρέξει μέχρι τις άκρες. Να θυμάσαι πως στις άκρες λειτουργεί πιο εύκολα το σαμπουάν, οπότε καλό είναι να δώσεις βάση στην ρίζα.

4. Προσοχή στις ανταύγειες- Αν έχεις ανταύγειες βάλε silver σαμπουάν μόνο πάνω στις ανταύγειες και λούσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου με ένα κανονικό σαμπουάν. Ξεκίνα πρώτα με το κανονικό σαμπουάν σε όλα τα μαλλιά και στη συνέχεια εφάρμοσε το silver στις ανταύγειες.

Burnt orange: Η απόλυτη απόχρωση για να βάψεις τα χείλη σου αυτή τη σεζόν

5. Μην το χρησιμοποιείς καθημερινά- Τσέκαρε πώς αντιδρά το σαμπουάν στα μαλλιά σου. Αν τα δεις να γίνονται αρκετά γκρι τότε απλά χρησιμοποίησέ το 1-2 φορές την εβδομάδα.

6. Κάνε μασάζ- Μην ξεπλένεις βιαστικά τα μαλλιά σου μετά από τη χρήση του silver σαμπουάν.Κάνε πρώτα μασάζ για 2 λεπτά ώστε να δράσει και αν δεν θέλεις καθόλου κίτρινους τόνους στα μαλλιά σου τότε άφησέ το για 5 λεπτά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News