Βήμα-βήμα πώς θα διαλέξεις την ιδανική απόχρωση για το κραγιόν σου

By

Το να διαλέξεις την ιδανική απόχρωση κραγιόν που θα αναδείξει τα χείλη σου αλλά και τα χαρακτηριστικά σου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να το πετύχεις θα πρέπει να ακολουθήσεις μια σειρά βημάτων ξεκινώντας με το να μάθεις ποιος είναι ο τόνος της επιδερμίδας σου.

Ψυχροί τόνοι

Οι ροζ και κόκκινες αποχρώσεις στο δέρμα μας υποδηλώνουν ψυχρό τόνο, όπως επίσης και το γεγονός ότι σε κολακεύουν περισσότερο τα ασημένια ρούχα και κοσμήματα.  Γυναίκες με ψυχρό τόνο καλό είναι να επιλέγουν κραγιόνμε μπλε ή μοβ αποχρώσεις. Το πορτοκαλί είναι απόχρωση που δεν πρέπει να δοκιμάσεις γιατί δεν θα σε κολακεέψει καθόλου.

Θερμοί τόνοι

Οι κίτρινες και σταριένες επιδερμίδες ανήκουν στην κατηγορία των θερμών τόνων. Σε αυτούς τους τόνους δέρματος ταιριάζουν καλύτερα τα χρυσά κοσμήματα αλλά και τα κραγιόν σε έντονα κόκκινα, ροζ, κοραλλί αλλά και πορτοκαλί.

Ουδέτεροι τόνοι

Οι γυναίκες που έχουν ουδέτερο τόνο δέρματος θα το καταλάβουν γιατί τους πηγαίνουν πολλά χρώματα. Εσείς είστε οι πιο τυχερές γιατί σας ταιριάζουν όλα τα κραγιόν, ανεξαρτήτως χρώματος.

H πιο διάσημη Make Up Artist σου δείχνει πώς να κάνεις το μακιγιάζ σου να δείχνει πιο φυσικό με μια κίνηση

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς Περιποίηση

H αλήθεια που κανείς δεν σου είπε: Πώς προκαλείται η κυτταρίτιδα και πώς θα την εξαφανίσεις μια για πάντα

Το μεγάλο βάσανο όλων των γυναικών αυτή την εποχή είναι η κυτταρίτιδα. Ωστόσο ειδικοί ερευνητές αποκαλύπτουν κάτι που δεν...
Διαβάστε Περισσότερα